Αντετοκούνμπο στην Σακελλαροπούλου: «Συγγνώμη για την καθυστέρηση, έκανα babysitting» (vid)

Newsroom
Αντετοκούνμπο στην Σακελλαροπούλου: «Συγγνώμη για την καθυστέρηση, έκανα babysitting» (vid)
Ταπεινός όπως πάντα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπό συστήθηκε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και απολογήθηκε για την καθυστέρησή του.

Μία μέρα μετά την επίσημη πολιτογράφηση των Βερόνικα και Άλεξ Αντετοκούνμπο ως Έλληνες, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε τον Γιάννη, τον Άλεξ και την μητέρα τους Βερόνικα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Γιάννης ταπεινός όπως πάντα συστήθηκε (όπως και ο αδελφός του) και αμέσως μετά απολογήθηκε για την καθυστέρησή του...

  • Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Συγγνώμη για την καθυστέρηση έπρεπε να τους μαζέψω όλους, έχω και τα μωρά. Κάνω babysitting, έπρεπε να κάνω και προπόνηση 8:30».
  • Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Είχε και λίγο κίνηση σήμερα γιατί γίνεται μία διάσκεψη για την Μεσόγειο. Χαίρομαι που είστε εδώ. Χαίρομαι για το διάταγμα που υπέγραψαν. Νομίζω 'οτι ήσασταν Έλληνες και το έχετε αποδείξει οικογενειακά».

Στη συνέχεια η πρόεδρος έδωσε συγχαρητήρια στην Βερόνικα Αντετοκούνμπο για το πως έχει μεγαλώσει τα παιδιά της.

«Αυτό που λέτε. Πάντα ήμασταν Έλληνες. Μεγαλώσαμε εδώ, πήγαμε σε ελληνικό σχολείο, ξέρουμε να μιλάμε ελληνικά, ξέρουμε την ελληνική κουλτούρα. Αυτό που έγινε έβαλε απλά μία σφραγίδα. Πάντα ήμασταν Έλληνες. Πάντα ήμασταν εδώ», είπε στη συνέχεια ο Πρωταθλητής του ΝΒΑ.

Μάλιστα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ρώτησε αν όλα τα αδέλφια ασχολούνται με το μπάσκετ, με τον Γιάννη να της απαντά πως μόνο ο Φράνσις είναι αυτός που δεν παίζει, αλλά ασχολείται με την μουσική.