Παρουσία Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μητσοτάκη η πολιτογράφηση της μητέρας του Βερόνικα και του αδερφού του Άλεξ (pics)

Newsroom
Παρουσία Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μητσοτάκη η πολιτογράφηση της μητέρας του Βερόνικα και του αδερφού του Άλεξ (pics)
Η μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο Βερόνικα και ο αδερφός του Άλεξ απέκτησαν την ελληνική υπηκοότητα σε τελετή στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την ελληνική υπηκοότητα απέκτησαν η μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Βερόνικα και ο μικρότερος αδερφός του, Άλεξ, σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Φυσικά στην τελετή ήταν παρών ο πρωταθλητής του ΝΒΑ που απαθανάτισε τη στιγμή καθώς επίσης και ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης.

1

Ήδη ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχουν αποκτήσει τα δικά τους ελληνικά διαβατήρια και από σήμερα τα κατέχουν και η μητέρα του Βερόνικα και ο μικρότερος αδερφός του Άλεξ.

1

«Έχουν συμβάλλει στην προβολή της Ελλάδας σε όλη την υφήλιο μέσω των αθλητικών επιδόσεων πολύ υψηλού επιπέδου των παιδιών της οικογένειας Γιάννη, Θανάση και Κώστα και έχουν οργανώσει δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για μη προνομιούχες κοινωνικές ομάδες αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που χαρακτηρίζει αυτήν την σπουδαία οικογένεια μεταναστών η οποία αποτελεί θετικό πρότυπο σεμνότητας, ήθους και σκληρής δουλειάς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στην αναγγελία πολιτογράφησής τους.

1

«Πολιτογραφούμε τιμητικώς ως Έλληνες πολίτες τους αλλοδαπούς ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΝΚΕΜ του ΙΩΣΗΦ, γεννηθείσα στις 7-4-1965 στη Νιγηρία (ΟΥΜΠΟΥΛΟΥ ΟΥΚΟΥ) και ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΕΜΕΚΑ του ΤΣΑΡΛΣ γεννηθέντα στις 27-8-2001 στην Ελλάδα (Αθήνα)»!

1