Θρίλερ στη Ραφήνα: Είχε σκοτώσει τη μητέρα του το 2013, ο 44χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος και φιμωμένος

Newsroom
Θρίλερ στη Ραφήνα: Είχε σκοτώσει τη μητέρα του το 2013, ο 44χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος και φιμωμένος
Διαπιστώθηκε πως ο 44χρονος άνδρας ήταν παλιός γνώριμος των αρχών.

Μια τραγική ιστορία φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τον 44χρονο εικαστικό που βρέθηκε σήμερα (6/9) το πρωί κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Ραφήνα.

Αρχικά διαπιστώθηκε πως ο 44χρονος άνδρας ήταν παλιός γνώριμος των αρχών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το protothema.gr, το 2013, στο Ίλιον δολοφόνησε με μια μπαλαντέζα την ηλικιωμένη μητέρα του.

Σε μια στιγμή έντασης, όρμησε πάνω της, πέρασε το καλώδιο στο λαιμό και το έσφιξε «παίρνοντας» της τη ζωή. Τότε είχε πει πως σκότωσε τη μητέρα του επειδή η 61χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και βασάνιζε τον ίδιο και την αδελφή του.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή, όμως σύντομα αποφυλακίστηκε. Εγκατέλειψε τη θάλασσα, καθώς ήταν ναυτικός και στράφηκε στη ζωγραφική, χαράσσοντας μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο των εικαστικών.

Αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που «ξεσκόνισαν» το σπίτι της οδού Νηρέως, βρήκαν και κάτι ακόμα που αποκλείει πίσω από τον θάνατο του 44χρονου να κρύβεται εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Τρία σημειώματα με αποδέκτες την οικογένεια του, την Αστυνομία και τον δικηγόρο του. Τα παραπάνω ευρήματα σε συνδυασμό με την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε η κυρία Σταυρούλα Παπαδόδημα οι αξιωματικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για αυτοκτονία και έτσι έπεσε η αυλαία στο δράμα που ζούσε τα τελευταία χρόνια η οικογένεια της Ραφήνας