Ξεσπά ο φίλος του Mad Clip: «Να σταματήσουν τα άθλια σχόλια, δεν έπαιρνε ναρκωτικά, ήταν το καλύτερο παιδί» (vid)

Newsroom
Ξεσπά ο φίλος του Mad Clip: «Να σταματήσουν τα άθλια σχόλια, δεν έπαιρνε ναρκωτικά, ήταν το καλύτερο παιδί» (vid)
O πολύ καλός φίλος του Mad Clip, Mike αναφέρθηκε στα σχόλια που γράφονται για το τροχαίο και τον τράπερ.

Ο φίλος του Mad Clip, ξέσπασε στην κάμερα του ΑΝΤ1, σχετικά με όσα γράφονται και ακούγονται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του.

Ο Mike, τόνισε πως ο αδικοχαμένος τράπερ ήταν ένα πολύ καλό παιδί, που βοηθούσε τους πάντες «ήταν ένα λαϊκό παιδί, ένας από εμάς», τόνισε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως ούτε ναρκωτικά έπαιρνε, ούτε αλκοόλ έπινε, τονίζοντας πως «Ο Πητ ούτε τσιγάρο δεν κάπνιζε ούτε με 200 πήγαινε… και καταλαβαίνετε τι τσιγάρο εννοώ..».

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Οι γονείς είναι χάλια, είναι λογικό. Ο λόγος που έχω βγει είναι για κάποια άρθρα που διαβάζουμε. Που χωρίς να ξέρουν τι έχει συμβεί γράφουν ότι ήταν μαστουρωμένος, πήγαινε με 200 και καλά να πάθει. Ο Πητ ούτε τσιγάρο δεν κάπνιζε ούτε με 200 πήγαινε… Ποιος δεν έχει δώσει παραπάνω γκάζι το βράδυ στην παραλιακή; Δεν το επικροτώ, απλά διαβάζω αισχρά σχόλια για τον φίλο μου. Χάθηκε ένα νέο παιδί. Έχω διαβάσει τόσα κακά σχόλια που δεν ισχύουν. Με έχει πειράξει το “καλά να πάθει”. Ούτε βιαστής ούτε κλέφτης ήταν. Τα λεφτά του τα έβγαλε μόνος του. Έχω διαβάσει πάρα πολλά. Γι' αυτό τον λόγο βγήκα. Για τη μνήμη του αδερφού μου. Εμείς ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί. Δεν έπαιρνε ναρκωτικά ο Πητ, δεν έπινε αλκοόλ. Πάντα πρόσεχε στον δρόμο. Ποτέ δεν οδηγούσε μεθυσμένος. Μπορεί να πάτησε δυο τρεις φορές παραπάνω το γκάζι. Δεν έκανε κόντρα. Αν ισχύει αυτό που ακούμε όλοι, σε εκείνο το σημείο είχε κάποια νερά από τα ποτιστήρια του δήμου. Πάτησε πάνω στα νερά και έχασε τον έλεγχο. Ήμασταν φίλοι από το 1999. Δεν θα το πω επειδή ήταν αδερφός μου, κολλητός μου. Αλλά ήταν πραγματικά το καλύτερο παιδί. Για αυτό θρηνεί όλος ο κόσμος, εκτός από 10-15 άνθρωποι. Ήταν μια κατηγορία μόνος του ο Πητ και το ξέρει όλος ο κόσμος. Δεν θέλω να μιλήσω για τους γονείς του. Οι γονείς του είναι χάλια όπως κάθε γονιός. Έφυγε ένας νέος άνθρωπος, όχι ένας αλήτης. Ήταν το καλύτερο παιδί» είπε, μεταξύ άλλων, ο φίλος του Mad Clip.