Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι πολυκατοικίας στην Ραφήνα (pics & vid)

Newsroom
Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι πολυκατοικίας στην Ραφήνα (pics & vid)
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία του άνδρα στην Ραφήνα, αν και τα πρώτα ευρήματα προβληματίζουν τους Αστυνομικούς.

Κρεμασμένος από το μπαλκόνι του σπιτιού του στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στη Ραφήνα, βρέθηκε σήμερα το πρωί άνδρας 44 ετών, σύμφωνα με το irafina.gr.

Στο σημείο πρώτα βρέθηκαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και στη συνέχεια ο Μάνος Τσαλιαγκός από την Πολιτική Προστασία Ραφήνας Πικερμίου, ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Άρης Μπουράνης, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και Αστυνομικοί από το Α.Τ Ραφήνας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο άνδρας βρέθηκε στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και ήταν δεμένος με δεματικό (tire up) και με μονωτική ταινία στο στόμα του.

Αυτοκτονία Ραφήνα

Ειδοποιήθηκε κλειδαράς ο οποίος παραβίασε την πόρτα ώστε να μπορέσουν οι αστυνομικοί να μπουν στο διαμέρισμα.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, πρόκειται για ζωγράφο ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία, αν και τα πρώτα ευρήματα προβληματίζουν τους Αστυνομικούς.

Αυτοκτονία Ραφήνα

Για αυτό το λόγο, στο σημείο βρέθηκαν άνδρες από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας και από το εγκληματολογικό της Αστυνομίας για να διερευνήσουν την υπόθεση.

Στο σημείο βρέθηκαν και άνδρες της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του 44χρονου.