Mad Clip: Τι συνεχίζει να ερευνά η Τροχαία για το δυστύχημα και το σενάριο για το σύστημα «αντισπίν» του αυτοκινήτου του (vid)

Newsroom
Mad Clip: Τι συνεχίζει να ερευνά η Τροχαία για το δυστύχημα και το σενάριο για το σύστημα «αντισπίν» του αυτοκινήτου του (vid)
Το ερώτημα που κυριαρχεί είναι αν το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ο Mad Clip οφείλεται στην υψηλή ταχύτητα που κινείτο το αυτοκίνητό του ή αν υπήρξε και κάποιο άλλο γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Βίντεο και μαρτυρίες βρίσκονται στο μικροσκόπιο της τροχαίας, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος ,στο οποίο έχασε την ζωή του ο τράπερ Mad Clip.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ - καρέ τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην παραλιακή που δείχνουν την κούρσα θανάτου του τραγουδιστή, καθώς και μαρτυρίες διερχόμενων οδηγών, προσπαθώντας να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας.

Ανάμεσα στα ντοκουμέντα είναι δυο βίντεο, ένα που δόθηκε στην δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες, και απεικονίζει τις στιγμές πριν την μοιραία πρόσκρουση.

Και ένα άλλο που φαίνεται η στιγμή που ο Mad Clip χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσκρούει σε κολώνα φωτισμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, «σιγά σιγά για την Τροχαία πηγαίνει αυτό το "θρίλερ" προς τη λύση του. Η τροχαία όσα βίντεο είχε να ερευνήσει, να δει αν εμπλέκονται άλλα αυτοκίνητα, το έχει κάνει. Έχει δει λοιπόν ότι δεν εμπλέκονται άλλα αυτοκίνητα. Έτσι λοιπόν τώρα περιμένουμε από την Δευτέρα να οριστεί πραγματογνώμονας για να ερευνήσει τα αίτια αυτού του δυστυχήματος. Περιμένουν τα αποτελέσματα και της νεκροτομής τα οποία όπως φαίνεται θα γίνουν γνωστά προς την Δευτέρα. Αυτή την στιγμή η τροχαία μπορεί να κάνει μόνο σενάρια μέχρι να υπάρξει το πόρισμα», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

Το σενάριο για το σύστημα «αντισπίν»

«Ένα από τα σενάρια που ερευνά η τροχαία είναι το σύστημα αντισπίν. Σε κάποια αυτοκίνητα όπως αυτό που οδηγούσε και ήταν πολύ γρήγορο υπάρχει ένα σύστημα, το οποίο ενεργοποιείται και αποτρέπει το σπινιάρισμα των τροχών. Σημειώνεται ότι χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είναι η πίσω κίνηση. Από τις καταθέσεις των φίλων του προκύπτει ότι ο ίδιος πολύ συχνά απενεργοποιούσε αυτό το σύστημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι η αιτία του δυστυχήματος αλλά ότι μάλλον -από ότι λένε οι αστυνομικοί της τροχαίας- ίσως να συνέβαλε στην ανεξέλεγκτη πορεία του αυτοκινήτου. Την Δευτέρα λοιπόν να επαναλάβω θα μπει ο πραγματογνώμονα και θα έχουμε και τα αποτελέσματα της νεκροτομής», κατέληξε η δημοσιογράφος.

Παράλληλα αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα αργήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και σήμερα, τρίτη μέρα μετά το μοιραίο τροχαίο οι θαυμαστές του τράπερ δεν σταματούν να πηγαίνουν στο σημείο που έχασε την ζωή του για να αφήσουν ένα λουλούδι, ένα κερί, μια φωτογραφία ή ένα σημείωμα.

Πολλοί από τους θαυμαστές του είδαν το θλιβερό γεγονός σαν ένα «μάθημα» για μεγαλύτερη προσοχή στον δρόμο. «Μάγκες προσοχή με τα τιμόνια κλπ. Προσέχετε την νύχτα γιατί έχετε οικογένεια, έχετε τα πάντα», λέει ένας νεαρός που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου.

«Κρίμα, τόσα χρόνια δουλειάς, να φτάσει εδώ που έφτασε και να χαθεί έτσι για λίγο παραπάνω γκάζι. Κρίμα», αναφέρει ένας άλλος νεαρός θαυμαστής του Mad Clip.

Την Δευτέρα η κηδεία

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.