Ο Mad Clip πήγαινε με ταχύτητα μεγαλύτερη των 130 χλμ/ώρα: Το καθοριστικό χτύπημα στην πόρτα (vid)

Ο Mad Clip πήγαινε με ταχύτητα μεγαλύτερη των 130 χλμ/ώρα: Το καθοριστικό χτύπημα στην πόρτα (vid)
Αναλυτικά πως έγινε το μοιραίο δυστύχημα του Mad Clip και το καθοριστικό, για να χάσει την ζωή του, χτύπημα.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Mad Clip έχασε την ζωή του, τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Βουλιαγμένη συνεχίζουν να ερευνούν τα στελέχη του αρμόδιου τμήματος της τροχαίας.

Το... παζλ ουσιαστικά το έχουν συνθέσει, όμως ψάχνουν να απαντήσεις και σε κάποια τελευταία ερωτήματα, προκειμένου να έχουν πλήρη εικόνα για το τί συνέβη περίπου στις 2:05 τα ξημερώματα στην παραλιακή λεωφόρο λίγο μετά την στροφή για τον Λαιμό της Βουλιαγμένης.

Η ταχύτητα και τα ερωτηματικά

Η Porsche που οδηγούσε ο 34χρονο με κατεύθυνση προς Γλυφάδα είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, η οποία ξεπερνούσε τα 120 χιλιόμετρα ανά ώρα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες οτι έφτανε ακόμα και τα 150 χλμ/ώρα.

Το φανάρι που βρίσκεται στην στροφή για τον Λαιμό της Βουλιαγμένης, το πέρασε πράσινο, χωρίς να υπάρχει κάτι που να δείχνει για το αντίθετο, όμως αμέσως μετά, κινούμενος στην δεξιά λωρίδα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Εδώ έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους οι άνθρωποι της τροχαίας. Εξετάζουν αυτό συνέβη επειδή κάποιος του έκλεισε τον δρόμο, αν κάποιος πεζός πήγε να περάσει ή αν υπήρξε κάποια βλάβη στο πολυτελέστατο Ι.Χ;

Το καθοριστικό χτύπημα

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στην προσπάθειά του να ανακτήσει το έλεγχο του αυτοκινήτου, ο Mad Clip άρχισε να πατάει φρένα για περίπου 80-100 μέτρα, όπως μπορεί να δει κανείς από τα σημάδια που υπάρχουν στην άσφαλτο.

Δεν τα καταφέρνει όμως και το όχημα, προσκρούει σε κολώνα φωτισμού. Αυτό το χτύπημα ήταν καθοριστικό, καθώς έγινε στην πόρτα του οδηγού, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να διπλώσει, να γίνει μία άμορφη μάζα σιδερικών και να χρειαστεί να περάσουν δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί.
Κάτι που ενδεχομένως να αποδείχθηκε μοιραίο.

Επίσης, θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή αλλά και τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ο ράπερ είχε καταναλώσει αλκοόλ.