Mad Clip: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου (vid)

Newsroom
Mad Clip: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου (vid)
Νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα από τη στιγμή του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip.

Τη στιγμή που ο Mad Clip χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσκρούει σε κολώνα φωτισμού αποτυπώνει βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 από κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο φαίνεται το πολυτελές αυτοκίνητο του 34χρονου τράπερ να παίρνει κλίση προς τα δεξιά. Στο σημείο αυτό ο Mad Clip προσπαθεί να κάνει διορθωτικό ελιγμό προς στα αριστερά και όπως φαίνεται να χάνει τον έλεγχο, με αποτέλεσμα στη συνέχεια η σύγκρουση να είναι σφοδρή.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) η Porsche που οδηγούσε ο Mad Clip βγήκε εκτός πορείας στην λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, σε σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα. Έπεσε σε μία κολόνα που υπήρχε στο σημείο, με αποτέλεσμα 34χρονος τράπερ να εγκλωβιστεί μέσα στα συντρίμμια και στη συνέχεια να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Ο Mad Clip, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να αναδειχθεί η trap σκηνή στην χώρα μας, βρισκόταν το μοιραίο βράδυ στο γάμο του φίλου του Γιώργου Μπενουδάκη, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει το video clip με την «Mporei» με την Ελένη Φουρέιρα.