Τροχαίο Mad Clip: Η ΕΛΑΣ ψάχνει ένα Audi R8 που βρισκόταν στο σημείο, η ανακοίνωση

Newsroom
Τροχαίο Mad Clip: Η ΕΛΑΣ ψάχνει ένα Audi R8 που βρισκόταν στο σημείο, η ανακοίνωση
O Mad Clip έχασε τα ξημερώματα ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία μετά τον θάνατο του 34χρονου τράπερ Mad Clip σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Τροχαία, αναζητείται ένα Audi R8.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι στο προηγούμενο φανάρι ήταν σταματημένο δίπλα στο όχημα του ράπερ ένα δεύτερο Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας εξετάζουν το ενδεχόμενο τα δύο οχήματα να ξεκίνησαν μαζί με μεγάλη ταχύτητα, με τον 34χρονο ράπερ να χάνει τον έλεγχο του δικού του και αυτό να καρφώνεται σε μία κολώνα και ένα δέντρο, απέναντι από την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Η ανακοίνωση

«Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016».