Η «Πένι» από το «Big Bang Theory» θέλει να αγοράσει το άλογο που χτύπησε η Γερμανίδα στους Ολυμπιακούς του Τόκιο (pic & vids)

Η «Πένι» από το «Big Bang Theory» θέλει να αγοράσει το άλογο που χτύπησε η Γερμανίδα στους Ολυμπιακούς του Τόκιο (pic & vids)
Η ηθοποιός Κάιλι Κουόκο χαρακτήρισε «αίσχος» και «ντροπή» τη Γερμανίδα αναβάτρια και την προπονήτρια της που χτύπησε το άλογο στο Τόκιο και ζητάει να μάθει την τιμή πώλησής του.

Αποτροπιασμό και θυμηδία είχε προκαλέσει η ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη κίνηση της Γερμανίδας Κίμ Ράισνερ, που κτύπησε το άλογο της Ανίκα Σλέου, στον τελικό του πεντάθλου των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, με αποτέλεσμα τον δικαίως αποκλεισμό.

Ουδείς μπορεί να λησμονήσει το ανεπίτρεπτο και καταδικαστέο γεγονός, το οποίο αποκαλύφθηκε από κάμερα ασφαλείας στο γήπεδο, με την Κάιλι Κουόκο να κάνει το βήμα παραπάνω και να προσφέρεται να αγοράσει το άλογο, που το έχουν ονομάσει Saint Boy.

Η γνωστή Πένι από την δημοφιλή και πετυχημένη κωμική σειρά «Big Bang Theory» αποκάλεσε το όλο περιστατικό «αίσχος» και μάλιστα είπε μέσω των stories της στο instagram πως θα αγόραζε το άλογο για να δείξει τη ζωή που πρέπει να έχει.

2

«Αισθάνομαι ότι είναι καθήκον μέσα από την καρδιά μου να σχολιάσω αυτό το αίσχος… Αυτό δεν είναι το άθλημά μας. Αυτή η ομάδα δεν το αντιπροσωπεύει. Είναι μια αηδιαστική καταχρηστική αναπαράσταση του αθλήματός μας. Αυτή η ομάδα πρέπει να ντρέπεται για τον εαυτό της», έγραψε η Κουόκο ποστάροντας μια φωτογραφία της αναβάτριας Σλέου, η οποία φαίνεται να κλαίει ενώ προσπαθεί να κάνει τον Saint Boy να πηδήξει.

Η ηθοποιός, η οποία είναι επίσης αναβάτρια και είναι παντρεμένη μάλιστα με τον προπονητή αλόγων Καρλ Κουκ, συνέχισε: «Εσείς και η ομάδα σας δεν κάνατε τη χώρα σας περήφανη ούτε αυτό το άθλημα. Μας κάνετε να δείχνουμε κακοί. Ντροπή σου και ο Θεός να φυλά κάθε ζώο που έρχεται σε επαφή μαζί σου».

Σε μια άλλη ανάρτηση, η Κουόκο λέει ότι η συμπεριφορά που έδειξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες η προπονήτρια Κιμ Ράισνερ ήταν «αηδιαστική σε όλα τα επίπεδα», ενώ συμπλήρωσε: «Αυτό δεν είναι το άθλημά μας. Αυτή δεν αντιπροσωπεύει το άθλημά μας. Αυτή η αναβάτης και η προπονήτρια της είναι ντροπή. Θα αγοράσω αυτό το άλογο και θα του δείξω τη ζωή που πρέπει να έχει», ενώ κατέληξε: «Πείτε μου την τιμή σας»!