Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποβλήθηκε προπονήτρια της Γερμανίας γιατί γρονθοκόπησε άλογο!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποβλήθηκε προπονήτρια της Γερμανίας γιατί γρονθοκόπησε άλογο!

bet365

Η Κιμ Ράισνερ εκδιώχθηκε από το Τόκιο μετά την γροθιά που έριξε σε άλογο αθλήτριας της Γερμανίας στο μοντέρνο πένταθλο.

Η Γερμανίδα προπονήτρια του μοντέρνου πεντάθλου, Κιμ Ράισνερ, αποβλήθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για κακοποίηση ενός αλόγου!

Η Ράισνερ γρονθοκόπησε το άλογο της αθλήτριας της χώρας, Ανίκα Σλέου, κατά την διάρκεια του χθεσινού τελικού των γυναικών.

Το σκηνικό αποκαλύφθηκε από κάμερα ασφαλείας στο γήπεδο, με την παγκόσμια ομοσπονδία να κάνει την έρευνα και να διαπιστώνει πως η προπονήτρια όντως χτύπησε το άλογο, με το όνομα Saint Boy.

Η Σλέου έβαλε μάλιστα τα κλάματα και αρνήθηκε να κάνει το τελευταίο αγώνισμα που ήταν η υπερπήδηση εμποδίων, καθώς δεν μπορούσε να ξεπεράσει το σοκ. Το τρομερό είναι πως η Σλέου είχε το προβάδισμα στον αγώνα και μπορούσε να πάρει το χρυσό μετάλλιο, όμως αποκλείστηκε μετά το συμβάν.

Η Ράισνερ δέχτηκε μαύρη κάρτα, που σημαίνει αποκλεισμός από την διοργάνωση και αναμένεται να χάσει μόνιμα την θέση της ομοσπονδιακής προπονήτριας.
Ανακοίνωσε έβγαλε και η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας που έκανε λόγο για «ζημιά στην εικόνα του αθλήματος από την Ράισνερ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα