Η Γαρυφαλλιά εκλιπαρούσε για βοήθεια: Φαίνεται να την έσυρε ο δολοφόνος και να την πέταξε από τα βράχια (vids)

Η Γαρυφαλλιά εκλιπαρούσε για βοήθεια: Φαίνεται να την έσυρε ο δολοφόνος και να την πέταξε από τα βράχια (vids)
Σοκάρουν τα όσα υποστηρίζει ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο που ρίχνει ευθύνες στην κοπέλα και λέει πως τον... μείωνε. Ο Αλέξης Κούγιας υποπτεύεται ότι μπορεί να έχει συμβουλευθεί δικηγόρο τις ώρες που ήταν εξαφανισμένος.

Ακόμα πιο συνταρακτικά, ακόμα πιο ανατριχιαστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την βάναυση δολοφονία της 26χρονος Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της, στη Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης κοπέλας, φώναζε μέχρι την τελευταία στιγμή βοήθεια, αλλά εκεί στην ερημιά δεν μπορούσε να την ακούσει κάποιος, κάτι που αυτός το εξέλαβε ότι τον μείωνε.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Νάξου ενώ ζήτησε και μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας, σοκάρει ακόμα περισσότερο με τα όσα υποστηρίζει, προσπαθώντας να ρίξει όλο το φταίξιμο στην άτυχη κοπέλα.

Καμία μεταμέλεια, ρίχνει ευθύνες στην κοπέλα

«Με είχε υποχείριο της. Με έπαιζε συνέχεια όλη την εβδομάδα. Με μείωνε. Αυτό με τσάντιζε πολύ. Μου μιλούσε υποτιμητικά και με τσάντισε πολύ. Μου έλεγε συνέχεια πήγαινε από εδώ πήγαινε από εκεί» ανέφερε ο 30χρονος δολοφόνος, ο οποίος έριξε αυτός το αυτοκίνητο στα βράχια και καθώς φαίνεται από την ιατροδικαστική εξέταση, τη κτύπησε πρώτα, πριν την πετάξει στα βράχια. Είχε μώλωπες στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο μάτι, αλλά και κάποια θλαστικά τραύματα που δεν ταιριάζουν με την πτώση.

«Έκανα μα...α καταστράφηκα»

«Φώναζε βοήθεια, βοήθεια. Ε δεν είχα κάνει κάτι για να φοβάται. Με μείωνε συνεχώς». Ο 30χρονος δολοφόνος μάλιστα είπε στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οικείους της. Έκανα μα...α καταστράφηκα».

Το Star από κει και πέρα αποκάλυψε πως η κοπέλα είχε σημάδια πάνω της από σύρσιμο, που υποπτεύονται οι αρχές, πως μετά τα κτυπήματα την έσυρε ο δράστης και την πέταξε από τα βράχια.

Την Τρίτη (20/7) θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Στη Νάξο βρίσκεται και ο πατέρας του που θα τον συνοδεύσει.

Κούγιας: «Μπορεί να έχει συμβουλευθεί δικηγόρο τις ώρες που έλειπε»

Μία άλλη διάσταση έδωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Γαρυφαλλιάς Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο δελτίο του ΑΝΤ1, λέγοντας πως ο δράστης είχε εξαφανιστεί για ώρες, ουσιαστικά για μια μέρα οπότε θα μπορούσε να έχει συμβουλευθεί δικηγόρο ή να έχει αποκρύψει στοιχεία».

«Αντιμετωπίζω με επιφυλάξεις όσα λέει ο καθ’ομολογίαν δράστης. Έχει προηγηθεί μία εξαφάνισή του πολλών ωρών πριν την σύλληψή του. Σε αυτό το διάστημα θα μπορούσε να έχει συμβουλευθεί κάποιον συνάδελφό μου για το πώς να κινηθεί ή να αποκρύψει στοιχεία».

Τόνισε, επίσης, ότι περιμένει την ιατροδικαστική έκθεση «για να δούμε τα χτυπήματα στο σώμα της και αν οι σωματικές βλάβες είναι θανατηφόρες από το χτύπημα στα βράχια. Απομένει ακόμα το DNA, το σχεδιάγραμμα, τα αποτυπώματα και μόνο όταν είναι όλα στην δικογραφία, θα έχουμε σαφέστερη εικόνα».