Θάνατος 26χρονης στη Φολέγανδρο: Ομολόγησε ο 30χρονος

Θάνατος 26χρονης στη Φολέγανδρο: Ομολόγησε ο 30χρονος
Ο 30χρονος ομολόγησε ότι αυτός ήταν ο δράστης του εγκλήματος στη Φολέγανδρο, με θύμα την 26χρονη σύντροφό του.

Ομολόγησε ο 30χρονος πως εκείνος σκότωσε την 26χρονη Γαρυφαλιά στην Φολέγανδρο.

Ο άνδρας συνελήφθη χτες (17/7), σε βραχώδη περιοχή του νησιού, κοντά στο σημείο όπου είχε εντοπιστεί και το αυτοκίνητό τους.

Μάλιστα σύμφωνα με τους αστυνομικούς φαινόταν ταραγμένος, πετούσε πέτρες και απειλούσε να αυτοκτονήσει, όμως τελικά συνελήφθη.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (18/7), ο 30χρονος σύντροφός της ομολόγησε πως εκείνος την σκότωσε.

Ο 30χρονος φέρεται να ανέφερε στις Αρχές, πως τσακώνονταν τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό συνέβη και το μεσημέρι της Παρασκευής (16/7) ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει. Έτσι, το έβγαλε εκτός δρόμου και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά 30 μέτρων.

Η κοπέλα βγήκε έξω, την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Τότε εκείνη χτύπησε στα βράχια και κατέληξε στο νερό, ενώ -όπως φέρεται να υποστήριξε- βούτηξε κι εκείνος στην θάλασσα για να την βοηθήσει, αλλά όταν την βρήκε αναίσθητη σηκώθηκε κι έφυγε.

Το χρονικό της υπόθεσης

To άψυχο σώμα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (16/7) στην περιοχή Λυγαριά στην Φολέγανδρο και αρχικά αναφέρθηκε ως πνιγμός.

Στην συνέχεια και μετά τις έρευνες, η αστυνομία «έβλεπε» έγκλημα με βασικό ύποπτο τον 30χρονο φίλο της, ο οποίος εντοπίστηκε έπειτα από 24 ώρες και προσήχθη.

«Ήταν η κακιά στιγμή»

Όταν εντοπίστηκε από τις Αρχές και τελικά πείστηκε να παραδοθεί, φέρεται να γελούσε και να έλεγε μεταξύ άλλων ότι «χάλασε η φάση», «παιδιά τι έκανα;», και «ήταν η κακιά στιγμή».

Κάτοικοι του νησιού είχαν νωρίτερα αναφέρει ότι είχαν δει τον 30χρονο να κυκλοφορεί στη Φολέγανδρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής να επιχειρεί να μπει σε μια κατοικία και στην προσπάθειά του τραυματίστηκε στο κεφάλι, σύμφωνα με το Mega.

Η αστυνομία στην περιοχή εντόπισε το όχημα, το κολιέ που φορούσε στο λαιμό της η άτυχη κοπέλα, ένα σκουλαρίκι και κηλίδες αίματος, ενώ στη συνέχεια στην θάλασσα βρέθηκε ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε την ταυτότητα του 30χρονου άνδρα.