«Όχι άλλη Γαρυφαλλιά»: Στα λευκά το τελευταίο αντίο της 26χρονης που σκότωσε ο σύντροφός της στη Φολέγανδρο (vid)

«Όχι άλλη Γαρυφαλλιά»: Στα λευκά το τελευταίο αντίο της 26χρονης που σκότωσε ο σύντροφός της στη Φολέγανδρο (vid)
Με πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά» και λευκά μπαλόνια και μπομπονιέρες τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία της 26χρονης που σκότωσε ο σύντροφός της στη Φολέγανδρο.

Σε κλίμα οδύνης και με λευκά μπαλόνια και στεφάνια, συγγενείς, φίλοι και χωριανοί είπαν το τελευταίο αντίο στη Γαρυφαλλιά. Την 26χρονο που σκότωσε ο 30χρονος σύντροφός της, ενώ είχαν πάει διακοπές για κάμπινγκ στη Φολέγανδρο.

Ο άνανδρος 30χρονος, φαίνεται πως πρώτα την ξυλοκόπησε και στη συνέχεια την πέταξε από τα βράχια, με αποτέλεσμα από τα κτυπήματα να χάσει τις αισθήσεις της και να πνιγεί.

Η εξόδιος ακολουθία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στον τόπο καταγωγής της στο Βέλο Κορινθίας, με τους γονείς της και τα τρία της αδέρφια να είναι απαρηγόρητοι.

Συγγενείς της άτυχης φαρμακοποιού ακολούθησαν το λευκό αυτοκίνητο που μετέφερε τη σορό της στην εκκλησία κρατώντας ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά».

Στα σκαλιά της εκκλησίας είχαν τοποθετηθεί λευκά μπαλόνια και στεφάνια ενώ μοιράστηκαν και λευκές μπομπονιέρες.

Τα τρία αδέρφια της Γαρυφαλλιάς μάλιστα φαίνεται πως θέλουν να οργανώσουν μια ημερίδα κατά της βίας η οποία θα γίνει στη μνήμη της αδικοχαμένης αδερφής τους.