Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Ο τσακωμός του ζευγαριού ξεκίνησε επειδή πήραν λάθος δρόμο (vid)

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Ο τσακωμός του ζευγαριού ξεκίνησε επειδή πήραν λάθος δρόμο (vid)
Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Φολέγανδρο και την αιτία του καβγά που οδήγησε στη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Σοκάρουν οι εξελίξεις του εγκλήματος στη Φολέγανδρο όπου η 26χρονη Γαρυφαλλιά δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της. Λίγο νωρίτερα ο 30χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι έριξε την άτυχη κοπέλα στα βράχια, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Στη συνέχεια ο 30χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη και τι οδήγησε στον έντονο καβγά του ζευγαριού που είχε ως αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη για την Γαρυφαλλιά.

Όπως είπε ο καθ΄ ομολογίαν δράστης στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, το ζευγάρι είχε ξεκινήσει να πάει σε ένα άλλο μέρος του νησιού και όχι στην παραλία Λυγαριά, όπου έγινε η δολοφονία. Κάπου στη διαδρομή, διαπίστωσαν ότι είχαν πάρει λάθος δρόμο και τότε ξεκίνησε η μεταξύ τους ένταση, όπως υποστήριξε.

Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος επέρριψε ευθύνες στην 26χρονη, δηλαδή ότι εκείνη έφταιγε που πήραν λάθος κατεύθυνση. Αυτή, ισχυρίζεται ο ίδιος, ήταν και η αφορμή που οδήγησε στον τσακωμό τους.