Πατέρας 19χρονης στην απολογία του: «Καταλάβαινα ότι την εκδίδει ο πρώην φίλος της, αλλά έκανα τον βλάκα»

Πατέρας 19χρονης στην απολογία του: «Καταλάβαινα ότι την εκδίδει ο πρώην φίλος της, αλλά έκανα τον βλάκα»
Ο πατέρας της 19χρονης στην Ηλιούπολη υποστήριξε στην απολογία του, πως είχε υποψιαστεί ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στη σχέση της κόρης του με τον αστυνομικό.

Ο πατέρας της 19χρονης στην Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται πως την κακοποιούσε, σοκάρει με όσα είπε στην απολογία του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Reader.gr, ανέφερε πως είχε καταλάβει ότι η κόρη του είχε μπλέξει, αλλά αποφάσισε να κάνει τον... «βλάκα» γιατί -όπως ισχυρίζεται- δεν ήθελε να την χτυπήσει.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην απολογία του: «Μία ημέρα είδα να έχει 400 ευρώ στην τσάντα της η κόρη μου που τότε ήταν στη Β΄ Λυκείου, μου είπε ότι ήταν του Ντανιέλ.... Όπως μου είπε, μετά από πίεση η σύζυγός μου, αυτός έχει κάποιο ΤΑΧΙ δικό του και της δίνει λεφτά και μετά από μία μέρα, εκείνη του τα δίνει πίσω... Η κόρη μου δεν μου γνώρισε το Ντανιέλ, εγώ ζήτησα από το γιο μου να βρει το τηλέφωνό του από το κινητό της, όπως και έγινε. Του τηλεφώνησα την επόμενη ημέρα και κανονίσαμε να συναντηθούμε....».

Και συνέχισε: «Εγώ όταν τον γνώρισα διαπίστωσα ότι είναι πονηρός και το είπα στη γυναίκα μου και την κόρη μου ότι δεν είναι αυτός για αυτήν, αυτή αντέδρασε κι άρχισε να ουρλιάζει και να με κατηγορεί και να μου λέει ότι τον αγαπάει».

Ψάχνοντας τα πράγματα της 16χρονης -τότε- κοπέλας, ο πατέρας της υποστήριξε ότι ανακάλυψε ένα τετράδιο στο οποίο υπήρχαν γραμμένα ποσά και ονόματα. «Ψάξαμε ένα τετράδιο όπου είχε μέσα σημειώσει κάποια ποσά πχ 100 ευρώ, 300 ευρώ, 360 ευρώ κ.α. Όταν τη ρώτησα τι λεφτά είναι αυτά, η κόρη μου είπε ότι είναι ποσά που τα έδινε ο Ντ. για να φτιάξει τη μηχανή του. Εγώ της είπα ότι είναι πολλά λεφτά και είναι πολύ περισσότερα από όσα χρειαζόταν να φτιάξουν τη μηχανή. Εκεί υπήρχαν και αριθμοί τηλεφώνων με ονόματα και ηλικίες και κάρτες από τα ΤΑΧΙ που τη μετέφεραν».

«Είχα υποψιαστεί διάφορα πράγματα, είχα βρει μέσα στο δωμάτιό της και χασίς και μία ουσία που έμαθα ότι ήταν κοκαΐνη σε ήπια μορφή. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ή θα έπρεπε να τη χτυπήσω -πράγμα που δεν μπορώ να κάνω ποτέ- ή να την κλειδώσω ή να κάνω το βλάκα, έκανα το τελευταίο», ανέφερε.

Να υπενθυμίσουμε πως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έδωσε σήμερα (16/7) στην δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται πως την εξέδιδε.