Ηλιούπολη: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη (pics)

Ηλιούπολη: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη (pics)
Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη.

Τα στοιχεία του πρώην αστυνομικού που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη, έδωσε στην δημοσιότητα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η ανακοίνωση

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες αστυνομικού, ο οποίος συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. ( σχετικό το από 11-7-2021 Δελτίο Τύπου ).

Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεν. 16-11-1982 στην Αθήνα:

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό αδικημάτων και για τον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ή βιασμού, που τυχόν αποκαλυφθούν επ' αφορμή της παρούσης.

Ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8779700 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων».