Αστυνομικοί άνοιξαν δρόμο σε ετοιμόγεννη: Το «ευχαριστώ» του πατέρα και η δήλωση «είμαι ΑΕΚ» (vid)

Αστυνομικοί άνοιξαν δρόμο σε ετοιμόγεννη: Το «ευχαριστώ» του πατέρα και η δήλωση «είμαι ΑΕΚ» (vid)
O πατέρας του μωρού ευχαρίστησε τους αστυνομικούς και δήλωσε ευτυχισμένος και ΑΕΚ!

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, άνοιξαν δρόμο για να φτάσει στο νοσοκομείο ετοιμόγεννη γυναίκα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μωρό που γεννήθηκε τελικά είναι κορίτσι, με τον... ΑΕΚτση πατέρα να δηλώνει πολύ χαρούμενος και να ευχαριστεί τους αστυνομικούς που βοήθησαν.

«Είμαι ΑΕΚ»

«Έπαιζα στην ΑΕΚ από μικρός, πήγα στην Κ20 και σταμάτησα λόγω ρήξης χιαστών...» είπε αρχικά ο ευτυχισμένος πατέρας.

Πως τους βοήθησαν οι αστυνομικοί

«Είχα πάει στην δουλειά μου κανονικά και ένα λεπτό πριν πάω μου λέει η γυναίκα μου έχω πόνους κάτω χαμηλά. Εκείνη την ώρα ένας ταξιτζής βοήθησε ο άνθρωπος, φύγαμε σφεντόνα, πήγαμε και πήραμε την σύζυγο από το σπίτι. Είχε αφόρητη ζέστη και κίνηση. Όταν πήγαινα στην γυναίκα μου πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και μου είπαν "μόλις φτάσεις στο σημείο, πες μας να στείλουμε κατευθείαν". Όπως και έγινε. Ξεκινήσαμε από Χασιά Πανοράματος, για να πάμε στο κρατικό της Νίκαιας», ανέφερε ο πατέρας.

Η μητέρα του παιδιού ανέφερε στην εκπομπή: «Είμαι μια χαρά, κι εγώ και το παιδί. Ούτε ταλαιπωρημένη, ούτε τίποτα».

«Οι αστυνομικοί μας βοήθησαν πάρα πολύ, πιστεύω πως αυτά που λέει ο κόσμος είναι απλά κακοί χαρακτηρισμοί, για μερικούς ανθρώπους που βοηθάνε. Όπως λέω γενικά και θα το λέω και στο παιδί μου, όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια. Άλλοι βοηθάνε, άλλοι όχι. Έτσι είναι η ανθρωπιά. Τα παιδιά, εκτός ότι μας πήγαν στο νοσοκομείο, δεν έφυγαν από το σημείο μέχρι να τους πω ότι η γυναίκα και το παιδί μου είναι καλά», είπε ο πατέρας.

«Να χαρείτε την γυναίκα σας, να χαρείτε το παιδάκι σας να χαρείτε και την ΑΕΚ, να πάρει πρωτάθλημα», του απάντησε ο δημοσιογράφος Νίκος Ρογκάκος, κλείνοντας.