Η Βίσση θα δώσει συναυλία στο Μόντε Κάρλο, για φιλανθρωπικό σκοπό: «Το φθηνότερο εισιτήριο είναι στα 707 ευρώ» (vid)

Η Βίσση θα δώσει συναυλία στο Μόντε Κάρλο, για φιλανθρωπικό σκοπό: «Το φθηνότερο εισιτήριο είναι στα 707 ευρώ» (vid)
Με εισιτήριο που ξεκινάει από 707 ευρώ η συναυλία της Άννας Βίσση στο Μόντε Κάρλο για την διάσωση της μεσογειακής φώκιας.

Η Άννα Βίσση αναμένεται να δώσει μια συναυλία στο Μόντε Κάρλο, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, και πιο συγκεκριμένα για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Open, «Καλοκαίρι not», το ελάχιστο κόστος για ένα εισιτήριο στην συγκεκριμένη συναυλία θα είναι στα 707 ευρώ.

Το site για την συναυλία της Βίσση

«Η Άννα Βίσση είναι η τραγουδίστρια που είχαμε δει πριν από λίγο καιρό να τρώει μαζί με τον Αλβέρτο του Μονακό. Η Άννα Βίσση λοιπόν, στις 25 Σεπτεμβρίου θα κάνει μια συναυλία. Προλαβαίνετε να κλείσετε το εισιτήριό σας, εγώ μπήκα στο σάιτ στο Πριγκιπάτο του Μονακό και υπάρχουν εισιτήρια. Το ελάχιστο κόστος είναι 707 ευρώ», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη συμπλήρωσε: «Είναι όμως για φιλανθρωπικό σκοπό. Να το πούμε κι αυτό. Και οι τιμές στο Μονακό είναι έτσι κι αλλιώς...».

«Ούτως ή άλλως απευθύνεται είτε στους Έλληνες του Μόντε Κάρλο, είτε στους ξένους που θέλουν να δουν μια ενδιαφέρουσα συναυλία. Τα λόγια τα οποία συνοδεύουν την περιγραφή για την συναυλία της είναι πάρα πολύ κολακευτικά. Αναφέρουν ότι είναι στην λίστα του Forbes η 15η πιο επιτυχημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια από το 2000 και μετά, λένε για τους πλατινένιους δίσκους της και περιγράφουν το πόσο τεράστια καλλιτέχνιδα είναι η Άννα Βίσση. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ίδρυμα «Αλβέρτος» και έχει συγκεκριμένο σκοπό, για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας», είπε ο δημοσιογράφος, Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή.

«Για το Πριγκιπάτο, μιλάμε για μια περιοχή πάρα πολύ μικρή που συγκεντρώνει πάρα πολύ πλούτο, είναι ένα θέρετρο ουσιαστικά. Και προφανώς είναι μια περιοχή που προσελκύει τέτοιο κόσμο, είτε τουρισμό, είτε επιχειρηματίες, είτε ανθρώπους, οι οποίοι σίγουρα μπορούν να καλύψουν αυτό το έξοδο. Απευθύνεται σε αυτόν τον κόσμο και γι’ αυτό ακριβώς γίνεται στο Μόντε Κάρλο και δεν γίνεται ξέρω 'γω στου Παπάγου», πρόσθεσε επίσης.