Αδιανόητη γκάφα της ΕΛ.ΑΣ: Άφησαν τον μαστροπό της Ηλιούπολης να κάνει τηλεφώνημα πριν τον συλλάβουν και... εξαφανίστηκε ο υπολογιστής του (vid)

Αδιανόητη γκάφα της ΕΛ.ΑΣ: Άφησαν τον μαστροπό της Ηλιούπολης να κάνει τηλεφώνημα πριν τον συλλάβουν και... εξαφανίστηκε ο υπολογιστής του (vid)
Ο 39χρονος έπεισε τους αστυνομικούς να κάνει ένα τηλεφώνημα στον δικηγόρο του, αλλά επικοινώνησε με τον συνεργό του για να εξαφανίσει το λάπτοπ που περιέχει βίντεο και φωτογραφίες από τις αισχρές του πράξεις. Δέκα ακόμα φυλακισμένες γυναίκες από το κύκλωμα σωματέμπορων.

Σε μια αδιανόητη γκάφα έχουν υποπέσει οι αστυνομικοί κατά τη σύλληψη του 39χρονου συναδέλφου τους και μαστροπού της Ηλιούπολης, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 19χρονη κοπέλα που στα χέρια του υπέφερε.

Όπως αποκάλυψε το Mega, ο 39χρονος σωματέμπορος και βιαστής κατάφερε και έπεισε τους αστυνομικούς να κάνει ένα τηλεφώνημα, δήθεν στον δικηγόρο του, ωστόσο όπως φαίνεται αυτός επικοινώνησε με τον συνεργό του και του ζήτησε να εξαφανίσει το λάπτοπ που περιέχει βίντεο και φωτογραφίες από τις αισχρές του πράξεις.

Σύμφωνα με την 19χρονη, χρησιμοποιούσε συνέχεια το λάπτοπ και ο ίδιος φυσικά ήξερε τι θα επακολουθούσε και πως θα το αναζητούσε η αστυνομία.

Όπως και έγινε, καθώς στην έρευνα της αστυνομίας δεν βρέθηκε το λάπτοπ, αλλά κάποιες κάρτες μνήμες που βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι έρευνες των αδιάφθορων των Εσωτερικών Υποθέσεων, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας.

Τουλάχιστον 10 γυναίκες αυτή τη στιγμή βρίσκονται φυλακισμένες σε σπίτια - κολαστήρια, όπως συνέβη και με την 19χρονη, στα οποία με ξυλοδαρμούς, απειλές με όπλα, ναρκωτικά, τις εκδίδουν και τις βιάζουν.

Παράλληλα, τις αναγκάζουν να συμμετέχουν και σε ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου τις οποίες εκμεταλλεύεται εμπορικά ο κύκλωμα.