Ο δολοφόνος της Καρολάιν έχει στο μυαλό του να κάνει δηλώσεις μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ (vid)

Ο δολοφόνος της Καρολάιν έχει στο μυαλό του να κάνει δηλώσεις μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ (vid)
Ο Μπάμπης Αναγνωστοπούλους μίλησε σε δύο Μέσα μέσω του δικηγόρου του, λέγοντας πως είναι πλήρως συνειδητοποιημένος για ότι έγινε και ότι τον νοιάζει μόνο το παιδί.

Την επαφή με τους δημοσιογράφους και τα media, συνεχίζει να κρατά ο κατ΄ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, προφανώς σε μία προσπάθειά του να φανεί μετανιωμένος, να δείξει πως δεν ήταν τίποτα προμελετημένο, όπως επιμένει ο δικηγόρος του και να δείξει πως η έννοια του είναι η μικρή του κόρη.

Ο 33χρονος πιλότος, ο οποίος όπως είπε η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ», ακόμα και 6 λεπτά πριν τα “σαράντα” της Καρολάιν στην Αλόννησο απάντησε σε μήνυμα δημοσιογράφου στο instagram, έχει κάνει δύο δηλώσεις στα media ενώ βρίσκεται μέσα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και την Τρίτη (22/6) θα απολογηθεί.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λίγες ώρες μετά την ομολογία του πως αυτός σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, αλλά και τον σκύλο της, λίγες μέρες μετά το στυγνό και ιδεχθές έγκλημά του, το οποίο προσπάθησε να “σκηνοθετήσει” και να κορόϊδευε όλη την Ελλάδα για 37 μέρες, έχει το μυαλό του να κάνει δηλώσεις στα media.

Φυσικά έγιναν μέσω του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, τον μόνο άνθρωπο που τον επισκέφτηκε.

«Η μέριμνά μου είναι για το παιδί μας, τη Λυδία. Να είναι καλά στις οικογένειες μου. (σ.σ: εννοώντας την οικογένεια του και την οικογένεια της συζύγου του Καρολάιν). Ειμαι συντετριμμένος και ό,τι έκανα, το έκανα με γνώμονα το παιδί μου», τόνισε αρχικά στο protothema.gr.

Δηλώσεις όμως έγιναν και στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, επίσης μέσω του δικηγόρου του...

«Η συγγνώμη είναι μικρή λέξη. Είμαι συντετριμμένος… Με νοιάζει μόνο το παιδί… Έκρυψα την αλήθεια μόνο και μόνο για να μπορέσω να το μεγαλώσω. Μου αξίζει η τιμωρία μου και αρνήθηκα να με εξετάσει ψυχίατρος, είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος για το τι έγινε.

Ένα πράγμα θέλω πια. Το παιδί μας, η Λυδία να πάει είτε στη μια μου οικογένεια είτε στην άλλη μου οικογένεια. Η Λυδία είναι όλη μου η ζωή. Οι καυγάδες που είχαμε με την Καρολάιν αφορούσαν μόνο το παιδί μας».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του 33χρονου, κ.Παπαϊωαννίδης: «Οι πράξεις του δεν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είχε προσχεδιάσει ή ότι είχε δόλο. Δεν ήταν τα κίνητρά του αυτά, δεν προκύπτει ότι υπήρχε κι άλλο πρόσωπο»!