Ομολόγησε ο πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά (vid)

Ομολόγησε ο πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά (vid)
Συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, καθώς ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης κοπέλας στα Γλυκά Νερά. 

Ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ο 32χρονος είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σήμερα (17/6) το πρωί, στη ΓΑΔΑ, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. είχε στα χέρια της νέα στοιχεία, όπως επιβεβαίωσε και με τις ανακοινώσεις της νωρίτερα.

Τα στοιχεία αυτά, που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ΕΛ.ΑΣ. νωρίτερα, «δεν μπορούσαν να περιμένουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε πει κάτι στους αστυνομικούς γιατί φοβόταν για την κόρη του, ενώ το κίνητρο του καθ' ομολογίαν δράστη φέρεται να ήταν η ζήλια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ανατρεπτική εξέλιξη έγινε πρώτο θέμα σε βρετανικά ΜΜΕ. Ο πιλότος που ήταν στην ΓΑΔΑ περισσότερες από 6 ώρες δεν ομολογούσε και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΕΛ.ΑΣ. εξέταζε ακόμη και το ενδεχόμενο της έκδοσης εντάλματος σύλληψης τις αμέσως επόμενες ώρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι πριν την δολοφονία.

Ο καθ' ομολογία δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

ανακοίνωση