Ύποπτος ο σύζυγος της Καρολάιν για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά (vid)

Ύποπτος ο σύζυγος της Καρολάιν για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά (vid)
Δεν πείθει την αστυνομία με τις απαντήσεις του ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

O σύζυγός της μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της αστυνομίας από την Αλόννησο, όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο της συζύγου του, προκειμένου να καταθέσει ξανά και περισσότερες από έξι ώρες βρίσκεται στην ΓΑΔΑ.

Έχουν προκύψει νέα στοιχεία και ερωτήματα στα οποία ο πιλότος δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις, ενώ η αστυνομία είναι η Αστυνομία φέρεται να είναι πεπεισμένη ότι δεν έγινε ποτέ ληστεία στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας, οι αστυνομικοί χρειάζονται επιπλέον διευκρινήσεις, για να φτάσουν στην εξιχνίαση, έχοντας πλέον στα χέρια τους νέα δεδομένα, που προέκυψαν από την έρευνα του εγκληματολογικών ερευνών και σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτιο ειδήσεων του Star.

Ανώτατες αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο σύζυγος είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε μια σκηνή ανεξιχνίαστου εγκλήματος, αναφέρει το ρεπορτάζ.

«Για εμάς δεν είναι πια μάρτυρας ο πιλότος»

«Ο 32χρονος πιλότος δεν αποτελεί τον βασικό μάρτυρα, αλλά εξετάζεται ως ένα από τα βασικά πρόσωπα για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά», δήλωσε αστυνομικός όπως μετέδωσε το Open.