Εσπευσμένα για κατάθεση ο σύζυγος της Καρολάιν από τα Γλυκά Νερά

Εσπευσμένα για κατάθεση ο σύζυγος της Καρολάιν από τα Γλυκά Νερά
Οι εξελίξεις τρέχουν στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς σήμερα (17/6) κλήθηκε για κατάθεση ο σύζυγός της.

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της Καθημερινής πως έχουν βρεθεί νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε για νέα κατάθεση από τις αστυνομικές αρχές.

Ήταν εξ αρχής γνωστό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πως τα νέα στοιχεία που έχουν βρεθεί, θα τίθονταν υπόψη του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, ο 32χρονος πιλότος αποχώρησε εσπευσμένα από το νεκροταφείο της Αλοννήσου που είχε βρεθεί για το μνημόσυνο της συζύγου του.

Όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή, ο πιλότος έφυγε από το νεκροταφείο μαζί με έναν φίλο του και έναν αστυνομικό γιατί τον κάλεσαν εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ για να δώσει νέα κατάθεση.

Ο 32χρονος πιλότος θα μεταφερθεί στην Αθήνα με ελικόπτερο, με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών έχει μεταβεί στην Αλόννησο για να παραλάβει τον σύζυγο της Καρολάιν.

Σύμφωνα με την εκπομπή, επίσης, εκτός από τον 32χρονο, για κατάθεση έχει κληθεί κι άλλος ένας άνδρας, ο οποίος είχε εργασιακή σχέση με το ζευγάρι.