Κάρτα μνήμης, smartwatch και κινητό έφεραν τον πιλότο στην ΓΑΔΑ (vid)

Κάρτα μνήμης, smartwatch και κινητό έφεραν τον πιλότο στην ΓΑΔΑ (vid)
Τα τρία ερωτήματα που προέκυψαν για την ΕΛ.ΑΣ σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και είχαν ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στην ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν.

Όσο περνάει η ώρα, όλο και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τις εξελίξεις που υπάρχουν.

Το πρωί ο σύζυγος της Καρολάιν μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Αλόννησο στην ΓΑΔΑ, λίγο αργότερα από την ΕΛ.ΑΣ έλεγαν οτι είναι θέμα χρόνου η εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ σε ρεπορτάζ του Mega, από τον έμπειρο αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο ειπώθηκε πως εξετάζεται σοβαρά το κινητό να μην ήταν ληστεία και να μην υπήρξαν καν ληστές.

Ποια ήταν αυτά τα στοιχεία που δρομολόγησαν αυτές τις καταιγιστικές, όπως φαίνεται εξελίξεις.

  • Το πρώτο έχει να κάνει με την καταγραφικό από το οποίο είχε αφαιρεθεί η κάρτα μνήμης, αρκετή ώρα πριν γίνει το έγκλημα με θύμα την 20χρονη κοπέλα.
  • Στο κινητό του πιλότου εντοπίστηκε δραστηριότητα την ώρα που υποτίθεται οτι είναι δεμένος και φιμωμένος, σύμφωνα με την κατάθεσή του.
  • Το smartwatch της Καρολάιν, σύμφωνα με το Open, την ώρα που ο πιλότος κατέθεσε οτι έγινε η δολοφονία της, έδειχνε στην μνήμη που κρατάει να μετράει ακόμα τους παλμούς της. Ήταν δηλαδή ζωντανή.