Η ΕΛΑΣ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του»

Η ΕΛΑΣ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του»
Ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ για την δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Ανακοινώσεις έκανε η ΕΛ.ΑΣ το απόγευμα της Πέμπτης (17/6) για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Στο ίδιο μήκος κύματος με την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ , ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ με μια λιτή ανακοίνωση δήλωσε πως έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις.

Οι εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ τόνισαν: «Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία που δεν μπορούν να περιμένουν και για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη στην Αλόννησο. Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ. Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του. Σήμερα μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ για να δώσει πληροφορίες ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης», ανέφεραν στην λιτή τους ανακοίνωση.

Γιώργος Καλλιακμάνης: «Υπάρχουν πολλά κενά στην υπόθεση»

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, πρόεδρο Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών ασχολούνται νυχθημερόν με το μυστήριο.

«Υπήρχαν πολλά κενά σε αυτήν την υπόθεση, είχα πει να μη μιλάτε για σύλληψη ληστών αλλά για εξιχνίαση εγκλήματος».

Όπως σημειώνει ο κ. Καλλιακμάνης «πολύ γρήγορα θα έχουμε απαντήσεις σε πάρα πολλά ρωτήματα», με σημαντικότερο την ομολογία του δράστη.

«Το πιο σημαντικό είναι η ομολογία του κατηγορουμένου, είναι από τα πιο σημαντικά αποδεικτά μέσα πέρα από την εξιχνίαση του εγκλήματος».