Δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις ο πιλότος για την δολοφονία της Καρολάϊν στα Γλυκά Νερά

Δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις ο πιλότος για την δολοφονία της Καρολάϊν στα Γλυκά Νερά
Ανατροπή δεδομένων στη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Δεν έχει απαντήσεις ο σύζυγος σε συγκεκριμένα ερωτήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Σχεδόν έξι ώρες μετά την μεταφορά του στην ΓΑΔΑ, ο 32χρονος πιλότος δεν έχει δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των αστυνομικών για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις

Μέχρι στιγμής, ο 32χρονος πιλότος - σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις (σ.σ. σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει δώσει καν απαντήσεις) για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της 10ης προς 11η Μαΐου στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, όπως αναφέρει το Reader.gr.

Μέχρι στιγμής, πάντως, η ΕΛ.ΑΣ. επιμένει ότι πρόκειται για κατάθεση του μοναδικού αυτόπτη μάρτυρα χωρίς να «αναβαθμίζει» το περιστατικό σε προσαγωγή ή σύλληψη. Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο 32χρονος πιλότος είναι αυτή τη στιγμή στο κέντρο του κάδρου των ερευνών, με το σενάριο της ληστείας με ανθρωποκτονία να έχει πλέον αποκλειστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της Καρολάιν δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις ούτε στο γιατί οι κάρτες μνήμης από το καταγραφικό του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί τουλάχιστον 3 ώρες νωρίτερα από την ώρα που υποστήριξε ότι μπήκαν οι τρεις ληστές στο σπίτι.

Δεν έχει δώσει, επίσης, πειστικές απαντήσεις στο γιατί το smartwatch της 20χρονης δείχνει να καταγράφει παλμούς (σ.σ. ένα στοιχείο που για πρώτη φορά ακούστηκε σήμερα) την ώρα που σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα καταθέσεις του ήταν ήδη νεκρή.

Τέλος, δεν έχει δώσει καν απάντηση στο γιατί το κινητό του τηλέφωνο (σ.σ. ειδική εφαρμογή που καταγράφει βήματα) φαίνεται να καταγράφει κίνηση την ώρα που ο ίδιος υποστήριζε ότι ήταν δεμένος, χωρίς τις αισθήσεις για αρκετά λεπτά και φυσικά με το κινητό πάνω στο κομοδίνο του!