Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Πιθανόν να μην έγινε ληστεία, ίσως να μην υπάρχουν ληστές» (vids)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Πιθανόν να μην έγινε ληστεία, ίσως να μην υπάρχουν ληστές» (vids)
Στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ βρίσκεται ο πιλότος, ο οποίος θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση μετά τις νέες εξελίξεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Καταιγιστικές είναι η εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο σύζυγος της Καρολάιν μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο από το μνημόσυνο της δολοφονημένης συζύγου του στην ΓΑΔΑ για συμπληρωματική κατάθεση, με πηγές τις ΕΛ.ΑΣ να εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως η εξιχνίαση του εγκλήματος να είναι υπόθεση λίγων ωρών.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον 7ο όροφο του κτιρίου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και δίνει εξηγήσεις, μετά τα ευρήματα Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και τις τεχνικές αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, αλλά και εξειδικευμένων τεχνικών σε ψηφιακά και ηλεκτρονικά δεδομένα και καταγραφές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του vima.gr και το ρεπορτάζ του Mega, οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ ψάχνουν απαντήσεις σε τουλάχιστον 20 ερωτήματα, όπως είναι για παράδειγμα τα παρακάτω...

  • Γιατί δεν υπάρχουν σημάδια πάλης στο σώμα ή ίχνη γενετικού υλικού στα νύχια της 20χρονης;
  • Γιατί πίεζαν το κεφάλι της για τέσσερα με πέντε λεπτά ενώ με ένα δύο λεπτά πίεσης θα λιποθυμούσε;
  • Γιατί δεν πήραν μαζί τους ή δεν κατέστρεψαν τα κινητά του ζευγαριού;
  • Γιατί οι δράστες δεν έφεραν μαζί τους ρολό κολλητικής ταινίας ή άλλο υλικό για να δέσουν τους ενοίκους;
  • Γιατί λείπει μόνο η κάρτα μνήμης από την κάμερα του σπιτιού;
  • Γιατί οι γείτονες δεν άκουσαν φωνές;

Τα ερωτήματα αυτά και κάποιες αντιφάσεις, αναγκάζουν την ΕΛ.ΑΣ να εξετάσουν το ενδεχόμενο το έγκλημα να μην έχει σχέση με ληστεία. «Δεν φαίνεται το κίνητρο να έχει οποιαδήποτε σχέση με ληστεία. Ίσως να μην υπάρχουν ληστές», είπε ο στο Μega ο έμπειρος δημοσιογράφος στο αστυνομικό ρεπορτάζ, Βασίλης Λαμπρόπουλος που αποκάλυψε τις νέες εξελίξεις.