Οι ερωτήσεις που θα γίνουν στον πιλότο: Πότε βγήκε η κάρτα μνήμης και η «κίνηση» τηλεφώνων (vid)

Οι ερωτήσεις που θα γίνουν στον πιλότο: Πότε βγήκε η κάρτα μνήμης και η «κίνηση» τηλεφώνων (vid)
Απαντήσεις που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά θα κληθεί να δώσει ο σύζυγός της.

Νέα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά αναμένεται να οδηγήσουν σε εξελίξεις για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Γι αυτό τον λόγο κλήθηκε για νέα κατάθεση, ο 32χρονος πιλότος σύζυγός της, ο οποίος θα μεταβεί στον 11ο όροφο της Ασφάλειας. Όπως μετέφερε η εκπομπή Tlive, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν πότε βγήκε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικό σε μια προσπάθεια να ανασύρουν εικόνες από τις κάμερες του σπιτιού με τις κινήσεις των δολοφόνων.

Αναφέρουν ότι το κομμάτι που έχει να κάνει με την αφαίρεση των καρτών μνήμης είναι σημαντικό καθώς όχι μόνο δίνει χρονικό στίγμα αλλά μέσω αυτών μπορεί και να ανασυρθεί μέρος του χαμένου υλικού.

Νέα στοιχεία φέρεται να προέκυψαν και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τα στίγματα των κινητών που δείχνουν σαφή εικόνα για το τι συνέβη το ξημέρωμα της 11ης Μαΐου στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Στο μεταξύ ο αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε ότι πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. «Περιμένετε μέχρι να πέσει ο ήλιος και τότε θα λάβετε απαντήσεις για πολλές από τις ερωτήσεις που έχετε», ήταν τα λόγια του.