«Πρόδωσαν τον Τριαντάφυλλο και αποφάσισε... να είναι με Γαρμπή - Σχοινά» (vid)

«Πρόδωσαν τον Τριαντάφυλλο και αποφάσισε... να είναι με Γαρμπή - Σχοινά» (vid)
Ούτε Βίσση-Βανδή, ούτε δικό του σχήμα ο Τριαντάφυλλος. Μάλλον θα πλαισιώνει την Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά.

Πολύς ντόρος έχει γίνει για τα επόμενα βήματα του Τριαντάφυλλου, μετά το Survivor, τα σενάρια να είναι πολλά.

Αρχικά ακούστηκε πως θα πλαισιώσει το σχήμα Βανδή-Βίσση το χειμώνα, ενώ η άλλη φήμη που είχε ακουστεί ήταν πως θα ηγείται ενός σχήματος με νεαρά άτομα.

Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», και συνθέτες θέλουν διακαώς να συνεργαστούν μαζί του, όπως ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Φοίβος και ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ωστόσο ο Θεοφάνους έκανε μια ανάρτηση όπου διέψευδε όσα ακούστηκαν, σχετικά με τον Τριαντάφυλλο.

Όμως σύμφωνα με σημερινό (15/6) ρεπορτάζ, της εκπομπής του Star, η φωλιά των Κου Κου, ο Τριαντάφυλλος δεν θα κάνει τίποτα από τα παραπάνω και επέλεξε να συνεργαστεί με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Θυμάστε που σας είπα ότι συμφώνησε να είναι με Βίσση Βανδή; Τούμπα Γιάννη τα καράβια. Προσέξτε, ο Τριαντάφυλλος φτάνει να υπογράψει για την συνεργασία που σας είπα την Παρασκευή, κι εκεί του λέει ο επιχειρηματίας, "υπάρχει προβληματάκι. Η ομάδα που έχει στήσει το Βανδή-Βίσση, θεωρούν ότι δεν ταιριάζεις". Είναι πολλοί οι εμπνευστές αυτού του σχήματος, κι όχι μόνο αυτοί που ξέρουμε. "Έχω ένα καινούριο μαγαζί, μόνο για σένα, πιο μικρό θα σε βάλω πρώτο όνομα". Ο Τριαντάφυλλος είπε "όχι. Εγώ επέστρεψα για να είμαι σε μεγάλες πίστες". Την ίδια στιγμή είχε μιλήσει και με δεύτερο νυχτερινό επιχειρηματία, και του λέει "έλα εδώ αγόρι μου, εγώ έχω την μεγαλύτερη γωνία στην Πειραιώς και estate". Ιδού και η φωτογραφία, Σχοινάς-Γαρμπή, το θυμάστε, λόγω του covid δεν ξεκίνησε τον Νοέμβρη. 90's-millenium λοιπόν το σχήμα. Χτες το βράδυ υπέγραψαν 3+2 χρόνια, πρωί πρωί μίλησα με τον Τριαντάφυλλο, μου το επιβεβαίωσε...», κατέληξε.