Εκνευρίστηκε ο Θεοφάνους με τα σενάρια για Τριαντάφυλλο: «Ποιος λέει τέτοιες ασυναρτησίες;» (pic)

Εκνευρίστηκε ο Θεοφάνους με τα σενάρια για Τριαντάφυλλο: «Ποιος λέει τέτοιες ασυναρτησίες;» (pic)
Ο Γιώργος Θεοφάνους διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να συνεργάζεται με τον Τριαντάφυλλο.

Ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Θεοφάνους, ο οποίος το σχολίασε με ανάρτησή του στα social media.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, σχετικά με τις προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Τριαντάφυλλος. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «οι πληροφορίες που θα μεταφέρουμε είναι από το περιβάλλον των επιχειρηματιών και των ανθρώπων που θέλουν διακαώς να συνεργαστούν μαζί του. Υπάρχει λοιπόν η πρόταση για Βίσση-Βανδή, να είναι το τρίτο όνομα στην συνεργασία, όπως υπάρχει μια ακόμα πρόταση από τον ίδιο επιχειρηματία, σε ένα άλλο μαγαζί να είναι πρώτο όνομα και να έχει δίπλα του πιο νεαρά άτομα, σε ένα πιο νεανικό σχήμα. Αυτό είναι το ένα μέρος. Η δεύτερη πληροφορία που έχω, είναι η πρόταση για συνεργασία με Μαζωνάκη και Ρουβά. Έχω πληροφορίες και με ποιους συνθέτες συνομιλεί και τον θέλουν διακαώς. Είναι ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Φοίβος και ο Γιώργος Θεοφάνους...», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Γιώργος Θεοφάνους τοποθετήθηκε για το θέμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram γράφοντας: «Δεν έχω κάτι με τον Τριαντάφυλλο ίσα-ίσα συνεργαστήκαμε εξαιρετικά στο just. Ποιος λέει αυτές τις ασυναρτησίες; θα ‘θελα να μάθω. ΓΙΝΕΤΑΙ μία εκπομπή να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς καν να επιβεβαιώνει; Έχω χειρουργείο αυτές τις μέρες ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ».

Έτσι, με αυτή την ανάρτηση ο συνθέτης διαψεύδει ότι είναι σε συζητήσεις για να συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο.