«Ο Τριαντάφυλλος θα πλαισιώνει το σχήμα Βίσση-Βανδή» (vid)

«Ο Τριαντάφυλλος θα πλαισιώνει το σχήμα Βίσση-Βανδή» (vid)
Ο Τριαντάφυλλος μάλλον θα είναι στο πιο πολυσυζητημένο σχήμα του χειμώνα, την συνεργασία Βανδή-Βίσση.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας παίκτης που συζητήθηκε πολύ στο Survivor και όπως είχε γίνει γνωστό πριν μερικές ημέρες, οι προτάσεις για συνεργασίες τον χειμώνα σε πίστες της Αθήνας ήταν πολλές.

Ο Χρήστος Παπαμήτρου φίλος και στενός συνεργάτης του Τριαντάφυλλου είχε αποκαλύψει τον χαμό προτάσεων που δέχεται καθημερινά από μαγαζιά για τον γνωστό τραγουδιστή.

Μάλιστα, δήλωσε ότι προτάσεις πέφτουν… βροχή και πως κοντεύουν να φάνε ξύλο από τη ζήτηση που έχει ο Τριαντάφυλλος. Πριν από καιρό οι προτάσεις για τον Ντάφι ήταν 400, ενώ τώρα πια έχουν σταματήσει το μέτρημα. Πλέον οι εμφανίσεις του στα μαγαζιά θα έχουν ακόμα και 200% αύξηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Star «Η φωλιά των Κου Κου», ο τραγουδιστής θα είναι το όνομα που θα πλαισιώνει τις Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, στην πολυαναμενόμενη συνεργασία τους τον χειμώνα.

«To συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Τριαντάφυλλος με τον επιχειρηματία του νυχτερινού μαγαζιού είναι κλειστό πενταετές! Αφορά σε όλα τα live του τραγουδιστή που θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος του STAR.