Του έκλεψαν το αυτοκίνητο κυριολεκτικά… κάτω από τη μύτη του (vid)

Του έκλεψαν το αυτοκίνητο κυριολεκτικά… κάτω από τη μύτη του (vid)
Απίστευτη κλοπή σε βενζινάδικο στη Νέα Ορλεάνη, όταν στην Αγγλία ένας… ενδιαφερόμενος για αγορά το πήρε για test drive και μετά ζητούσε λεφτά για να το επιστρέψει.

Έναν απίθανο και συνάμα εξοργιστικό τρόπο κλοπής αυτοκινήτου σε βενζινάδικο απεικονίζεται σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία στη Νέα Ορλεάνη. Στο βίντεο φαίνεται ένας άντρας που βάζει βενζίνη στο αυτοκίνητό του, όταν από την άλλη πλευρά σταματάει ένα τζιπ.

Ένας άντρας βγαίνει και κατευθύνεται στον οδηγό και φαίνεται σαν κάτι να λέει για να του αποσπάσει την προσοχή. Την ίδια ώρα βγαίνει ένας άλλος σκυφτός και ορμάει μέσα σε 2 δευτερόλεπτα από την πόρτα του συνοδηγού στο αμάξι του ανυποψίαστου οδηγού. Δεν κλείνει καν τη πόρτα. Το βάζει μπροστά και φεύγει ενώ το ίδιο έχει κάνει και το πολυτελές αυτοκίνητο με τους κλέφτες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κλέβουν τους τελευταίους μήνες αυτοκίνητο με τέτοιον απίθανο τρόπο. Ο Jake Bateson, είχε βάλει σε αγγελία το KIA Rio του και ένας άντρας που προσποιήθηκε πως ήθελε να το αγοράσει πήγε και τον βρήκε και αφού μίλησαν του ζήτησε να το κάνει μια δοκιμαστική βόλτα. Πάτησε το γκάζι πριν καν κλείσει την πόρτα.

Στη συνέχεια του έστειλε μήνυμα και του είπε πως ήθελε 500 λίρες για να του το γυρίσει πίσω.

2

«Νιώθω αρκετά σοκαρισμένος και συγκλονισμένος. Τα κάνεις όλα με καλή πίστη και δεν θέλεις να είσαι εχθρικός με τους ανθρώπους. Ίσως θα έπρεπε να ζητήσω να δω την άδεια οδήγησης στην αρχή» είπε το θύμα που είχε αρνηθεί να πληρώσει τον κλέφτη.

Μια εταιρεία ανάκτησης οχημάτων βρήκε το αυτοκίνητό του μέρες αργότερα, «εντελώς κατεστραμμένο, άχρηστο και με ψεύτικες πινακίδες»!