Ξέσπασε η Σκορδά για το σποτ και έβαλε τα κλάματα η Παραδεισανού: «Στα 41 μου δεν αισθάνομαι ότι έχω σβήσει πολλά κεράκια» (vid)

Ξέσπασε η Σκορδά για το σποτ και έβαλε τα κλάματα η Παραδεισανού: «Στα 41 μου δεν αισθάνομαι ότι έχω σβήσει πολλά κεράκια» (vid)
Η Φαίη Σκορδά μίλησε έξω από τα δόντια για το σποτ του συνεδρίου γονιμότητας, ενώ η Νάνσυ Παραδεισανού έβαλε τα κλάματα.

Το σποτ για το Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας που προκάλεσε σάλο και αντιδράσεις, σχολιάστηκε και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Η Φαίη Σκορδά ξέσπασε μιλώντας γι' αυτό και η Νάνσυ Παραδεισανού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ανέφερε «όταν το είδα στο σπίτι μου, έκλαιγα όλο το απόγευμα και σκεφτόμουνα που είμαι 36 χρονών και το μόνο που με νοιάζει από εδώ και πέρα είναι να κάνω παιδί. Και σκεφτόμουνα, τι κάνω;».

Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε και μίλησε έξω από τα δόντια: «Το ότι είναι μία βιωματική σου ιστορία, είναι άλλο θέμα σεβαστό και να ακούσω την ιστορία. Τη στιγμή όμως που απευθύνεσαι στις γυναίκες, δεν μπορεί να είναι μία από τις εκατομμύρια άλλες περιπτώσεις γυναικών. Επειδή αυτή που έγραψε το σποτάκι το έζησε έτσι, πρέπει κι εγώ να πω έτσι είναι η κατάσταση; Εγώ στα 41 μου δεν αισθάνομαι ότι έχω σβήσει πολλά κεράκια.

Επίσης, η τούρτα μου και η τούρτα της Νάνσυς δεν ήταν μια στραπατσαρισμένη τούρτα. Βάζεις μια τούρτα που τα χεράκια είναι έτσι, είναι λίγο χαλασμένη, μια γυναίκα θολή, γκρι με ένα σακάκι μαύρο, με τα μαλλιά… Όλα αυτά δείχνουν ότι κάποιος ασχολήθηκε πως μια γυναίκα στα 41 που δεν έχει κάνει παιδί είναι δυστυχισμένη και αποτυχημένη. Αυτή η τούρτα είναι η τούρτα μιας δυστυχισμένης γυναίκας που είναι μόνη της. Είπα δεν θα μιλήσω σήμερα… Δεν έκανες κάτι λάθος, αλλά δεν έκανες και αυτά που έπρεπε! Ποια γυναίκα σήμερα 40 χρονών δεν ξέρει ότι κάποια στιγμή δυσκολεύει η κατάσταση», τόνισε η Φαίη Σκορδά.