«Φιδοφιλίες», ελληνοτουρκικό αγώνισμα και αποχώρηση στο Survivor (vid)

«Φιδοφιλίες», ελληνοτουρκικό αγώνισμα και αποχώρηση στο Survivor (vid)
Συναρπαστικό αναμένεται το αποψινό επεισόδιο του Survivor, όπως φαίνεται από το τρέιλερ.

Οι εξελίξεις τρέχουν στο Survivor, καθώς η κόντρα των «Amigos» και της «οικογένειας» συνεχίζεται... Οι στρατηγικές βρίσκονται στην κορύφωσή τους και η αποψινή αποχώρηση παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, με τις φήμες να αναφέρουν ότι ο Τριαντάφυλλος θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

«Οι Amigos ξεκίνησαν 8 ή 9 και πλέον έχουν μείνει 5. Δεν ξέρουμε κι αν η φιλία τους είναι πραγματική ή αν είναι φίλοι απλά για πάνε πιο μακριά στο παιχνίδι», λέει ο Σάκης την ώρα που οι 5 Amigos λένε τα δικά τους σε πηγαδάκι.

«Εγώ αυτό το λέω φιδοφιλία, κόμπρα», λέει ο Τριαντάφυλλος στην «οικογένειά» του, τον Σάκη και την Μαριαλένα. «Φιλία είναι να λες κατάματα στον άλλο αυτό που θες», λέει η Μαριαλένα, με τον Σάκη να συμπληρώνει: «Ξεκάθαρα η λέξη είναι λυκοφιλία».

Στο αποψινό επεισόδιο οι Έλληνες παίκτες ενώνονται και πάλι με τους Τούρκους σε μεικτό αγώνισμα επάθλου. Η αναμέτρηση αναμένεται συγκλονιστική σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος έχει παρέα και τον Τούρκο παρουσιαστή.

Ακολουθεί το συμβούλιο του νησιού με την αγωνία να κορυφώνεται αφού ένας εκ των Σάκη Κατσούλη, Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου, Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Καρολίνας Καλύβα θα αποχαιρετίσει τον Άγιο Δομίνικο.