Μπέιλ: Ο Ουαλός έχασε και... το δίκιο του!

Μπέιλ: Ο Ουαλός έχασε και... το δίκιο του!

Gazzetta team
Μπέιλ: Ο Ουαλός έχασε και... το δίκιο του!

bet365

Ο Ζιντάν και η Ρεάλ δεν τον θέλουν, ο Γκάρεθ Μπέιλ όμως δεν το κουνάει από τη Μαδρίτη, ωστόσο με τη συμπεριφορά του προκαλεί τους πάντες...

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έφτασε στο σημείο του να βρίσκεται μόνος του στις εξέδρες. Να βλέπει την καριέρα του σαν ένα άδειο κέλυφος. Η La Liga σαν να βρήκε τον δικό της... Χοακίν Φοίνιξ σε μία ερμηνεία που προκάλεσε αντιδράσεις. Αντιδράσεις όμως προκαλεί και η στάση του, ο οποίος όχι μόνο δεν κουνιέται από το συμβόλαιο του, αλλά δεν θέλει να κάνει και κάτι για να δικαιολογήσει τα απίθανα χρήματα που παίρνει.

Ο Ουαλός συνεχίζοντας να θεωρεί ότι δεν περνάει καλά στην Ρεάλ Μαδρίτης το έδειχνε σε κάθε ευκαιρία με αποκορύφωμα τον… υπνάκο στον πάγκο την ώρα του αγώνα. Έβαλε την μάσκα του στα μάτια του και έκανε πως κοιμάται επειδή δεν ήταν στις αλλαγές του ματς με την Αλαβές τον προηγούμενο μήνα. Ο 31χρονος ήθελε να κάνει και αστεία με την κάμερα, προκαλώντας έτσι την οργή του Ζιντάν και των οπαδών.

Στον αγώνα με την Γρανάδα υπήρχε και συνέχεια. Ο Ουαλός κάθισε στις κερκίδες, όπως όφειλε βάση του ιατρικού πρωτοκόλλου, όπου βρήκε ένα ρολό χαρτί υγείας και... προσποιήθηκε ότι παρακολουθούσε τον αγώνα με... κιάλια (με το ένα του χέρι). Ουσιαστικά έδειξε την πλήρη αδιαφορία του προς την ομάδα της Ρεάλ και πως δεν τον ενδιαφέρει τι θα γίνει όσον αφορά στο πρωτάθλημα.

Οι... παραστάσεις του Μπέιλ με βάση το μυθικό του συμβόλαιο δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητες, με τον Ζιντάν όμως να τον αφήνει εκτός της αποστολής του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, εκεί που οι Μαδριλένοι πρέπει να καλύψουν μία ήττα με 2-1. Ο Σέρχιο Ράμος από την άλλη αν και τιμωρημένος ακολούθησε την ομάδα για να την στηρίξει ψυχολογικά.

Ο Μπέιλ θεωρείται ξένο σώμα και ένας εντελώς αδιάφορος παίκτης για την ομάδα. Εάν είχε επιτραπεί ο κόσμος στα γήπεδα και άκουγε τις αποδοκιμασίες ίσως και να αποχωρούσε πιο εύκολα από την ομάδα. Παίκτες όπως οι Μπέκαμ, Όουεν και Φίγκο έχουν βρεθεί στην θέση του αλλά δεδομένα όχι σε τέτοια κατάσταση και με τέτοιες αντιδράσεις.

Δεν είναι μόνο πως έχει βάλει μόνο δύο γκολ πρωταθλήματος φέτος. Δύο γκολ τον Σεπτέμβριο μάλιστα στο ίδιο ματς. Παράλληλα απέτυχε να καλύψει έστω κατά ένα μέρος το κενό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι γενικότερα η άρνηση του Μπέιλ στο να ενταχθεί στο περιβάλλον. Σε επτά χρόνια όπως λέει ο συμπαίκτης του Μαρσέλο έχει μάθει στα ισπανικά να λέει 'γειά' και 'καλό κρασί'.

Αυτή η τοξικότητα στη σχέση του 31χρονου με τη Ρεάλ έχει αποτελέσει ένα αντικείμενο ενασχόλησης και των media και του κόσμου. Ο Ζιντάν από το περασμένο καλοκαίρι είχε πει ότι και αύριο να έφευγε θα ήταν καλύτερο για όλους. Με ένα συμβόλαιο έως το 2022 και εβδομαδιαίες απολαβές στις 350.000 ποιος θα μπορούσε να δεχθεί τον Μπέιλ σε τέτοια κατάσταση; Με τον Μπέιλ να παίζει λιγότερο από ποτέ βάσει της συμφωνίας ο μισθός του θα πάει από τα 15.3 εκατομμύρια στα 17.1 για το 2020-2021. Είναι φανερή η αδυναμία της Ρεάλ να βρει λύση στο θέμα αυτό και παρά τις προσπάθειες που έγιναν να γυρίσει στην Τότεναμ.

Μπέιλ, το... βαρίδι των 60 εκατ. ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου έχει σχεδόν εξαντληθεί κάθε συμπάθεια για τον Μπέιλ. Ένα σημείο όπου ο ίδιος έχασε την αυτοεκτίμησή του. Και όμως την αγάπη για το ποδόσφαιρο δεν την έχει χάσει και αυτό φαίνεται όταν παίζει στην Εθνική Ουαλίας.

Όλη η πορεία του Μπέιλ απ' όταν ξεκινούσε στα 16 του στην Σαουθάμπτον μέχρι την Τότεναμ και τα πολύ καλά του χρόνια αλλά και τη γκολάρα του στο 2018 στον τελικό του Champions League αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας του 2014. Με τη Ρεάλ πήρε ότι τρόπαιο υπήρχε σκοράροντας σε τρεις τελικούς. Το ασυγχώρητο για τον Ουαλό είναι πως ο ίδιος υποτίμησε το ταλέντο του με τον τρόπο που λειτούργησε και λειτουργεί. Ακόμα και έτσι πάντως θεωρείται δύσκολο ο Μπέιλ να ... ζεσταίνει τον πάγκο της Ρεάλ και τη νέα σεζόν.

Δεν χαρίζει ούτε... ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπέιλ

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ουαλός δεν θέλει να χαρίσει ούτε ευρώ στη Βασίλισσα και αν θα αποχωρήσει θα είναι μόνο αν πάρει όλο το συμβόλαιο. Ειδικότερα, το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2022, ο παίκτης παίρνει για κάθε χρόνο 14. 5 καθαρά ανά έτος, ενώ στη Ρεάλ θα κοστίσει μαζί με φόρους και μπόνους 60 εκατ. Ευρώ.

 

Τελευταία Νέα