Νέα τρομερή επίδοση στο ακόντιο από τον Βέτερ με 96,29μ.!

Gazzetta team
Νέα τρομερή επίδοση στο ακόντιο από τον Βέτερ με 96,29μ.!

bet365

Ο Γερμανός Γιόχανς Βέτερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρώτη ημέρα της Super League στο Ευρωπαϊκό κύπελλο Εθνών ρίχνοντας βολή στα 96,29μ. στον ακοντισμό!

Ο Γιόχανς Βέτερ συνεχίζει να απειλεί το παγκόσμιο ρεκόρ στον ακοντισμό!

Ο Γερμανός πρωταθλητής στην πρώτη ημέρα της της Super League στο Ευρωπαϊκό κύπελλο Εθνών, έριξε το ακόντιό του στα 96,29μ., σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο!

Ο Βέτερ έριξε δύο βολές όλες κι όλες στον αγώνα και ήταν αμφότερες πολύ πάνω από τα 90 μέτρα! Η μία, το 96,29μ., είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση που έχει κάνει στην καριέρα του πίσω από το 97,76μ. (δεύτερη επίδοση όλων των εποχών) και η άλλη στα 94,24μ.!

Ο Βέτερ δείχνει πως φέτος είναι κατάσταση να σπάσει το ρεκόρ του Ζελέζνι που κρατά από το 1996 και δεν αποκλείεται να τον δούμε να το σπάει πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι ρίψεις είχαν τις καλύτερες επιδόσεις στην πρώτη ημέρα στους αγώνες της κατηγορίας που διεξάγεται στο Χορζόφ. Η Ταβερνιέ στην σφύρα επικράτησε με βολή στα 75,06μ., ενώ στην σφαίρα ανδρών ο Χάρατικ είχε βολή στα 21,34μ.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NEWS FEED