Κατερίνα Στεφανίδη: Περήφανη για το παγκόσμιο βραβείο του «Ultimate Garden Clash» (pic)

Gazzetta team
Κατερίνα Στεφανίδη: Περήφανη για το παγκόσμιο βραβείο του «Ultimate Garden Clash» (pic)

bet365

Η "χρυσή" Ολυμπιονίκης του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη είναι περήφανη για την βράβευση του «Ultimate Garden Clash» από την παγκόσμια ομοσπονδία.

Το βραβείο της πιο εμπνευσμένης διοργάνωσης μέσα στην πανδημία κέρδισε από την WA (παγκόσμια ομοσπονδία στίβου) το «Ultimate Garden Clash».

Η διοργάνωση που ήταν ένας σπουδαίος αγώνας επί κοντώ στον κήπο ήταν μια ιδέα του Γάλλου πρωταθλητή Ρενό Λαβιλενί και διεξήχθη στις 3/5 στους κήπους του Λαβιλενί, του Ντουπλάντις και του Κέντρικς.

Ήταν ένα ... αντίδοτο στον covid-19 που δεν επέτρεπε τους αγώνες και έγινε με την βοήθεια της τεχνολογίας σε παγκόσμια μετάδοση. Λίγες ημέρες αργότερα το ίδιο έγινε και στις γυναίκες με την Κατερίνα Στεφανίδη να κερδίζει τον αγώνα!

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης "ανέβασε" την είδηση για το βραβείο και είναι περήφανη για την συμμετοχή της στο σπουδαίο εγχείρημα.

Στα υπόλοιπα βραβεία εκτός από τον αθλητή και αθλήτρια της χρονιάς που δόθηκαν στον Ντουπλάντις και στην Ρόχα, οι γονείς του Ντουπλάντις (Έλενα, Γκρεγκ) κέρδισαν το βραβείο του προπονητή της χρονιάς.

Καλύτερη ομοσπονδία ψηφίστηκε αυτή της Πολωνίας ενώ το President Award απονεμήθηκε στους Σμιθ, Νόρμα, Κάρλος που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1968 (200μ) για την προσφορά τους στο άθλημα και γιατί είναι πηγή έμπνευσης για νέους αθλητές.

 

Τελευταία Νέα