Στίβος: Ο Ντουπλάντις κορυφαίος αθλητής της χρονιάς! (pics)

Gazzetta team
Στίβος: Ο Ντουπλάντις κορυφαίος αθλητής της χρονιάς! (pics)

bet365

Ο Μόντο Ντουπλάντις ο οποίος μέσα στο 2020 κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό και στον ανοιχτό στο επί κοντώ είναι ο αθλητής της χρονιάς στον στίβο!

Ο κορυφαίος αθλητής της χρονιάς στον στιβο δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Μόντο Ντουπλάντις.

Ο 20χρονος Σουηδός όπως ανακοίνωσε η WA (παγκόσμια ομοσπονδία) ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος και είναι ο νεότερος στην ιστορία της.

Πως να μην είναι κορυφαίος; Μέσα στο 2020 κατέρριψε 2 φορές το παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο στο επί κοντώ και το πιο σημαντικό πήρε από τον Σεργκέι Μπούμπκα το παγκόσμιο ρεκόρ του στον ανοιχτό στίβο μετά από 26 χρόνια.

Κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς ψηφίστηκε η Γιουλιμάρ Ρόχας. Η πρωταθλήτρια του τριπλούν από τη Βενεζουέλα μέσα στο 2020 κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED