Φρέσκος Ανεμος προς ΕΙΟ: «Σας χαρίζουμε την σημερινή κατάσταση, κοιτάμε το αύριο»

Gazzetta team
Φρέσκος Ανεμος προς ΕΙΟ: «Σας χαρίζουμε την σημερινή κατάσταση, κοιτάμε το αύριο»

bet365

Ανακοίνωση της παράταξης "Φρέσκος Άνεμος" στην διοίκηση της ΕΙΟ. Νέα παραίτηση από το ΔΣ της ομοσπονδίας.

Με πρόσφατη ανακοίνωση της η ΕΙΟ κατηγόρησε την παράταξη "Φρέσκος Άνεμος" που διεκδικεί την διοίκηση της ομοσπονδίας για τα δεινά στο χώρο του αθλήματος μετά από τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

Η παράταξη της οποίας είναι επικεφαλής ο Γιάννης Παπαδημητρίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση ως απάντηση στην ΕΙΟ.

«Το άθλημα δεν θα καταρρεύσει μαζί σας! Μην τρέφετε την ματαιοδοξία σας με σκέψεις ότι μετά από σας το χάος. Εδώ έξω υπάρχουν υγιέστατες δυνάμεις, αθλητές, προπονητές, παράγοντες που είναι έτοιμοι να προστατέψουν πρωτίστως τους θεσμούς. Κορυφαίος θεσμός για το άθλημα μας είναι η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και τα μέλη - σωματεία που την συνθέτουν.

Το κύρος της Ομοσπονδίας είναι το εργαλείο που θα χρησιμοποιήσουν, οι αθλητές ώστε να γίνουν πρωταθλητές, οι διοικήσεις των ομίλων ώστε να βασιστούν και να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερους αθλητές όλων των βαθμίδων και οι προπονητές ώστε να κάνουν την δουλειά τους ως επαγγελματίες.Σας χαρίζουμε την σημερινή κατάσταση, κοιτάμε το αύριο!το αύριο!»

Παραίτηση Πατητάρου από το ΔΣ της ΕΙΟ

Με Δελτίο Τύπου του προς τα ΜΜΕ ο "Φρέσκος Άνεμος" γνωστοποιεί άλλη μια παραίτηση (3η) μέλος του ΔΣ της ΕΙ0.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΙΟ, ο αντιπρόεδρος Βορείου Ελλάδος, Θανάσης Πατητάρος υπέβαλλε την παραίτηση του από το συμβούλιο. Αυτή είναι η τέταρτη παραίτηση μέλους του ΔΣ ενώ έχει παραιτηθεί και σύσσωμη η επιτροπή ανοιχτής θαλάσσης. Ο εκπρόσωπος του ιστορικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης στην ομοσπονδία έστειλε την επιστολή χθες αργά το βράδυ στην ΕΙΟ στην οποία αναφέρει: «Παρακαλώ όπως δεχτείτε την παραίτηση μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας όπου κατέχω της θέση του αντιπρόεδρου Βορείου Ελλάδας».

 

Τελευταία Νέα