Παπαδημητρίου: «Κατώτερη των περιστάσεων η διοίκηση της ΕΙΟ»

Gazzetta team
Παπαδημητρίου: «Κατώτερη των περιστάσεων η διοίκηση της ΕΙΟ»

bet365

Η πρώτη ανακοίνωση του υποψηφίου προέδρου της ΕΙΟ και προέδρου του ΙΟΠ Γιάννη Παπαδημητρίου μετά από την προκύρηξη εκλογών από την ομοσπονδία.

Μια ημέρα μετά από την προκύρηξη εκλογών από την ΕΙΟ ο υποψήφιος πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιάννης Παπαδημητρίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει ότι ο μοναδικός στόχος των διοικούντων είναι να παραμείνουν αγκυλωμένοι στις καρέκλες τους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Γιάννης Παπαδημητρίου που ήταν το πρώτο μέλος του ΔΣ της ΕΙΟ που παραιτήθηκε μετά από την καταγγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου:

«Η διοίκηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ακόμα και αυτές τις κρίσιμες ώρες που έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο άθλημα μας, επιβεβαιώνει αυτό που κατ’ επανάληψη έχω δηλώσει, ότι βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου. Ο μοναδικός τους στόχος είναι να παραμείνουν αγκυλωμένοι στις καρέκλες τους ώστε να μεταβιβάσουν τις εξουσίες τους σε «συγγενικά» τους πρόσωπα.

Αντί μίας δημόσιας συγγνώμης ή έστω ενός απολογητικού δελτίου τύπου, για την καταγγελία της Ολυμπιονίκη μας Σοφίας Μπεκατώρου και όσα τραγικά ακολούθησαν από την πλευρά της Ομοσπονδίας, το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να ανακοινώσουν την προκήρυξη των εκλογών. Και όλα αυτά, την ίδια ώρα που η Σοφία γινόταν δεκτή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αμέσως μετά, επισκεπτόταν μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο τον Υφυπουργό Αθλητισμού
Λευτέρη Αυγενάκη.

Εκ των πραγμάτων αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων, γεγονός που πλέον γνωρίζει μέσα από αυτές τις τραγικές εξελίξεις ολόκληρη η οικογένεια της ιστιοπλοΐας και της ελληνικής κοινωνίας. Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για την ιστιοπλοΐα, τους αθλητές και τις οικογένειές τους απαιτείται υπεύθυνη στάση από όλους μας, ώστε να διασφαλίσουμε, όχι μόνο το σήμερα αλλά και το αύριο της ελληνικής ιστιοπλοΐας.

Αισθάνομαι ντροπή για αυτή την διοίκηση και καλώ έστω και τώρα, συναισθανόμενοι τις ευθύνες τους να παραιτηθούν άμεσα, προκειμένου να περισώσουν την σοβαρότητά τους. Εφόσον βρουν το κουράγιο να το κάνουν, θα είναι ίσως η μοναδική τους προσφορά στην ιστιοπλοΐα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπεκατώρου: Αναστέλλεται η χρηματοδότηση της ΕΙΟ και ξεκινά οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος

Στις 14 Μαρτίου οι εκλογές στην ελληνική Ομοσπονδία ιστιοπλοΐας

NEWS FEED