Υπόθεση Μπεκατώρου: Η επιστολή των Ολυμπιονικών στον πρόεδρο της World Sailing (pics)

Gazzetta team
Υπόθεση Μπεκατώρου: Η επιστολή των Ολυμπιονικών στον πρόεδρο της World Sailing (pics)

bet365

Οι Ολυμπιονίκες με την επιστολή τους προς τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας ενημερώνουν για τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα και ζητούν να οριστεί προσωρινό διοκητικό όργανο που θα οδηγήσει την ΕΙΟ στις εκλογές της 14ης Μαρτίου.

Επιστολή προς τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας ιστιπλοϊας τον Κινέζο Κουάν Χαι Λι απέστειλαν Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές του αθλήματος στη χώρα.

Την επιστολή υπογράφουν μεταξύ άλλων η Σοφία Μπεκατώρου, η Αμαλία Τσουλφά, ο Νίκος Κακλαμανάκης, ο Ανδρέας Κοσματόπουλος, ο Παναγιώτης Μάντης, ο Παύλος Καγιαλής, O Βύρων Κοκκαλάνης, η Βιργινία Κραβαριώτη, η Βασιλεία Καραχάλιου και ο Γιάννης Μιτάκης και μέσω αυτής ενημερώνουν την World Sailing για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, τις καταγγελίες του Νίκου Κακλαμανάκη, την αντίδραση της ομοσπονδίας, τις παραιτήσεις μελών ΔΣ, και ζητούν να οριστεί προσωρινό διοικητικό όργανο που θα οδηγήσει σε εκλογές την ΕΙΟ στις 14 Μαρτίου.

Θυμίζουμε ότι η ΕΙΟ πριν από λίγες ημέρες προκύρηξε εκλογές για τις 14 Μαρτίου.

Την επιστολή δημοσιοποίησε η Σοφία Μπεκατώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονιστική εξομολόγηση της Μπεκατώρου για τον βιασμό: «Γιατί έκανα τώρα την καταγγελία» (vid)

Υπόθεση Μπεκατώρου: Επικοινωνία Αυγενάκη με τον CEO της World Sailing

Η εξομολόγηση της αθλήτριας ιστιοπλοΐας για την οποία μίλησε η Μπεκατώρου: «Ήταν βιασμός από τον προπονητή μου» (vid)​

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας #olympicvalues #worldsailing #hellenicolympiccommittee...

Δημοσιεύτηκε από Sofia Bekatorou στις Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα