Τσάμπιονς Λιγκ: Στην Ιταλία για την πρόκριση στο Final-8 ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Τσάμπιονς Λιγκ: Στην Ιταλία για την πρόκριση στο Final-8 ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός θα δώσει τρία παιχνίδια στην Όστια της Ρώμης και θα διεκδικήσει την 5η σερί πρόκριση του στο Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τους βαθμούς ή τον βαθμό που θα του δώσουν την πρόκριση στο Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ για 5η συνεχόμενη χρονιά (2016-2021, το 2020 δεν ολοκληρώθηκε η διοργάνωση) θα παλέψει να πάρει ο Ολυμπιακός το επόμενο τριήμερο στην Όστια της Ρώμης.

Εκεί θα "φιλοξενηθεί" η τελευταία φάση των ομίλων και ο Ολυμπιακός που είναι 3ος στον όμιλο του με 10β είναι φαβορί για πρόκριση.

Το απαιτητικό πρόγραμμα για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ξεκινάει τη Δευτέρα (19/4) με την αναμέτρηση κόντρα στη Γιουγκ (18:45), συνεχίζεται την Τρίτη (20/4) με την Προ Ρέκο (21:15) και ολοκληρώνεται την Τετάρτη (21/4) απέναντι στη Μαρσέιγ (18:45).

Η βαθμολογία (Σε 7 αγώνες): 1. Προ Ρέκο 21, 2. Γιουγκ 15, 3. Ολυμπιακός 10, 4. Μαρσέιγ 7. 5. Σπαντάου 5, 6. Ορτίτζια 3. Στην τελική φάση (3-5/6, Βελιγράδι) θα προκριθούν οι 4 πρώτες ομάδες του ομίλου.

Οι τρεις αναμετρήσεις της ομάδας πόλο Ανδρών στη «φούσκα» της Όστια θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΕΡΤ SPORTS.

Πολο: Φινάλε με νίκη για Ολυμπιακό, ταξιδεύει στην Όστια η Σπαντάου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Καλούμαστε να δώσουμε τα τελευταία τρία παιχνίδια του ομίλου μας στην τελευταία φούσκα στην Όστια, χωρίς να έχουμε ιδιαίτερη βαθμολογική πίεση αλλά πάντα με μεγάλο κίνητρο για όλους μας όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μεγάλα ευρωπαϊκά club όπως τη Ρέκο, τη Γιουγκ και την ανερχόμενη Μαρσέιγ. Θέλουμε να δηλώσουμε παρών στην Ευρώπη με άλλη μια μεγάλη πρόκριση στην τελική φάση του LEN Champions League, σε μια χρονιά ιδιαίτερη, δύσκολη και διαφορετική για τον Ολυμπιακό».

 

Τελευταία Νέα