Πολο: Φινάλε με νίκη για Ολυμπιακό, ταξιδεύει στην Όστια η Σπαντάου

Gazzetta team
Πολο: Φινάλε με νίκη για Ολυμπιακό, ταξιδεύει στην Όστια η Σπαντάου

bet365

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τους αγώνες του στην κανονική περίοδο της Α1 με νίκη (22-8) επί του Παλαιού Φαλήρου. Ταξιδεύει τελικά στην Όστια για το Τσάμπιονς Λιγκ η Σπαντάου.

Με 12 νίκες σε 13 παιχνίδια ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο της Α1 Ανδρών πόλο.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου στο τελευταίο της παινχίδι που διεξήχθη το Σάββατο στον Πειραιά επικράτησε με 22-8 του Παλαιού Φαλήρου και με 36β είναι οριστικά στην 2η θέση, πίσω από την Βουλιαγμένη.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει ξανά μετά από το Πάσχα στο πρωτάθλημα και στα πλέι οφ με τον νικητή της σειράς του 3ου και του 6ου που λογικά θα είναι ο Απόλλων Σμύρνης. Οι "ερυθρόλευκοι" ταξιδεύουν την Κυριακή για την Όστια της Ρώμης για τον 3ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα παίξουν με τη Γιουγκ (19.4), την Προ Ρέκο (20.4) και την Μαρσέιγ (21.4) και θέλουν ένα βαθμό ή και μια νίκη για την πρόκριση στο Final-8 (3-5/6, Βελιγράδι).

Ο Ολυμπιακός είναι 3ος με 10β και ακολουθεί με 7β η Μαρσέιγ, με 5β η Σπαντάου και με 3β η Ορτίτζια.

Η Σπαντάου ενώ είχε ενημερώσει ότι έχει θετικά δείγματα covid-19 στην ομάδα και δεν θα ταξιδέψει στην Όστια ενημέρωσε εκ νέου πως μετά από νέα τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες όλα ήταν αρνητικά και έτσι θα συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Τσάμπιονς Λιγκ: Μόνο με θαύμα εκτός Final-8 ο Ολυμπιακός

Η ομάδα του Πειραιά μπορεί να έχει μια ακόμη αντίπαλο για να "κλειδώσει" την πρόκριση αλλά έχει το πάνω χέρι.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 6-3, 6-1, 5-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 4, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 6, Αργυρόπουλος 4, Πρέκας, Δερβίσης 2, Κάκαρης 2, Μουρίκης 3, Καπότσης, Χρυσοσπάθης 1, Ίρβινγκ, Σύρμας, Γραμματικός, Μαθιόπουλος.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 2, Παγουλάτος, Παπαδημητρίου, Ραμίρεζ 3, Δίπλαρος, Τσολακούδης 3, Αθυμαρίτης, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης, Σπηλιωτόπουλος, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

 

Τελευταία Νέα