Μαρινάκης : «Συγχαρητήρια για το Κύπελλο και το αήττητο νταμπλ» (pic)

Gazzetta team
Μαρινάκης : «Συγχαρητήρια για το Κύπελλο και το αήττητο νταμπλ» (pic)

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχάρη τη γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου για την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου Κυπέλλου και του αήττητου νταμπλ.

Ο Ολυμπιακός, μετά από το πρωτάθλημα κατέκτησε και το Κύπελλο στο πόλο γυναικών κερδίζοντας στον τελικό του Final-4 του Νηρέα Χαλανδρίου.

Ετσι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα στις «ερυθρόλευκες»:

«Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο του Συλλόγου μας, για την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου Κυπέλλου Ελλάδος και αήττητου νταμπλ».

Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο του Συλλόγου μας, για την κατάκτηση του 2ου Κυπέλλου Ελλάδος και αήττητου νταμπλ! Συνεχίζουμε δυνατά! / Congratulations to the Olympiacos Women's Water Polo team for the 2nd Greek Cup and the double! We keep going strong! #Olympiacos #Family #WaterPolo #WeKeepOnDreaming #Piraeus #GreekCup #Double #Greece #Repost @olympiacossfp Κυπελλούχες και αήττητες νταμπλούχες! Μετά την αήττητη κατάκτηση του 11ου πρωταθλήματος Ελλάδας, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού κατέκτησε και το Κύπελλο επικρατώντας άνετα με του Νηρέα Χαλανδρίου στο μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο Ρέστειο Κολυμβητήριο Π. Φαλήρου. Οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν έτσι το δεύτερο νταμπλ στην ιστορία του τμήματος το οποίο συνοδεύουν με το αήττητο και το απόλυτο των νικών! #osfp #Olympiacos #OlympiacosSFP #Waterpolo #WaterpoloWomen #F4PFaliro2020 #Final #GreekCup #Winners #Double

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) στις

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα