Ολυμπιακός - Νηρέας Χ. 16-4:Θρυλικό νταμπλ! (vid)

Ολυμπιακός - Νηρέας Χ. 16-4:Θρυλικό νταμπλ! (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός μετά από το πρωτάθλημα κατέκτησε και το Κύπελλο στο πόλο γυναικών κερδίζοντας στον τελικό του Final-4 του Νηρέα Χαλανδρίου.

Το 2ο Κύπελλο της ιστορίας της κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου στο "Ρέστειο" κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι "ερυθρόλευκες" επικράτησαν με 16-4 του πρωτάρη Νηρέα Χαλανδρίου στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος και έτσι επέστρεψαν στην κορυφή μετά από το 2018.

Ο Ολυμπιακός παράλληλα έφτασε και στο 2ο νταμπλ της ιστορίας του αφού και το 2018 και το 2020 είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής και ο Ολυμπιακός παίζοντας και χωρίς της Ασημάκη-Τσουκαλά έφτασε εύκολα στη νίκη έχοντας ένα σερί 10-0!

Οικογενειακή υπόθεση!

Το πρώτο γκολ θα έρθει μετά από 5'30 αγώνα και θα το πετύχει για τον Ολυμπιακό η Ελευθερία Πλευρίτου.

Η αδελφή της, Βάσω Πλευρίτου, θα πετύχει το 2ο γκολ της ομάδας στην κόντρα (1.07') και το 3ο στα 25'' πριν από την ολοκλήρωση του 1ου.

Το νεανικό καρέ

Το 4-0 από την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη με το... καλημέρα του 2ου ενώ η Τριχά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι στο 5.16.

Η Ελένη Κανετίδου θα "γράψει" το 5-0 από την περιφέρεια και η Νικόλ Ελευθεριάδου θα "φτάσει" το σκορ στο 6-0. Το 7-0 θα γίνει από την Μπενέκου και θα είναι και το τελευταίο του 2ου.

Τα πιο νέα κορίτσια δίνουν λύσεις για τον Ολυμπιακό.

Επιτέλους γκολ για τον Νηρέα

Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη όπως στο 2ο έτσι και στο 3ο θα πετύχει το 1ο γκολ (8-0) και αμέσως η Ελευθερία Πλευρίτου θα "γράψει" το 9-0.!

Το 10-0 θα σημειωθεί από την Βάσω Πλευρίτου στο 5'50 του 3ου και στο 4.15' πριν το φινάλε η Ελένη Τορνάρου θα πετύχει το "παρθενικό" γκολ του Νηρέα Χαλανδρίου.

Η Αβραμίδου δεν θα χάσει χρόνο και θα πετύχει το 11ο γκολ του Ολυμπιακού και η Ελευθερία Πλευρίτου σκοράρει για 3η φορά (12-1). Η Νιαρχάκου στον παραπάνω θα κάνει το 12-2 απέναντι στην Δουρέκα στα 52'' πριν το φινάλε!

Χαλαρός επίλογος

Η Νεφέλη Χαλδαίου θα βάλει και αυτή το όνομα της στον πίνακα των σκόρερ (13-2) και η Χριστίνα Σιούτη θα "γράψει" το 14-3 αφού είχε προηγηθεί γκολ της Ιφιγένειας Μαυρωτά για την ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη.

Η Αγγελίδη θα κάνει το 14-4 αλλά η 16χρόνη Σιούτη θα πετύχει το 2ο γκολ της (15-4). Η Βασιλή Δούλη θα σημειώσει το 16ο γκολ του Ολυμπιακού το οποίο θα είναι και το τελευταίο στον αγώνα.

Τα οχτάλεπτα: 3-0, 4-0, 5-2, 4-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 3, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 1, Κρίστμας, Πλευρίτου Μ., Δούλη 1, Πλευρίτου Β. 3, Σιούτη 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Δουρέκα, Φουντωτού, Χαλδαίου 1.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Κοβάσεβιτς E., Μαυρωτά 1, Μαντουδιώτη, Τριχά, Πάτερου, Τορνάρου 1, Μπόβαλη, Αγγελίδη 1, Παπαναστασίου, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Κοβάσεβιτς Σ, Κοτσάφτη, Παναγιώτη.

MVP η Ελευθερία Πλευρίτου

Η διεθνής πολίστρια του Ολυμπιακού Ελευθερία Πλευρίτου ψηφίστηκε από τα ΜΜΕ πολυτιμότερη παίκτρια του 3ου Final-4 του Κυπέλλου.

Η Πλευρίτου ήταν και πρώτη σκόρερ με 6 γκολ στο Final-4. Καλύτερη τερματοφύλακας ψηφίστηκε η Χρυσή Διαμαντοπούλου του Ολυμπιακού.

 

Τελευταία Νέα