ΕΚΟΦΝΣ: «Στην ίδια «βάρκα της κάθαρσης» με την Σοφία Μπεκατώρου η κωπηλατική οικογένεια»

Gazzetta team
ΕΚΟΦΝΣ: «Στην ίδια «βάρκα της κάθαρσης» με την Σοφία Μπεκατώρου η κωπηλατική οικογένεια»

bet365

Ανακοίνωση για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου εξέδωσε η κωπηλατική ομοσπονδία.

Στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου μετά από την συγκλονιστική της καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα της ομοσπονδίας (ΕΙΟ) είναι και η κωπηλατική ομοσπονδία της Ελλάδος.

Η ΕΚΟΦΝΣ με ανακοίνωση της σημειώνει πως πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή στους ασεβείς της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και καλεί τον κόσμο της κωπηλασίας να "σπάσει" τη σιωπή με τα κουπιά του!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και σύσσωμη η Κωπηλατική οικογένεια δηλώνει απερίφραστα την συμπαράστασή της στον αγώνα που ξεκίνησε η Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου κατά της σεξουαλικής βίας στον αθλητισμό και γενικότερα στην κοινωνία.

Με την γενναία της αποκάλυψη έδειξε το δρόμο της κάθαρσης αλλά και της απομόνωσης για όλους εκείνους που διαπράττουν ανάλογα εγκλήματα με θύματα αθώες ψυχές.

Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και υπέρτατο αγαθό που θα πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά επιτυχιών και μεταλλίων.

Όλοι όσοι εργαζόμαστε για την ανάπτυξη της κωπηλασίας δηλώνουμε μηδενική ανοχή στους ασεβείς της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Υψώνουμε τη φωνή μας μαζί με όλες τις γυναίκες και τους άνδρες που βρήκαν το σθένος να καταγγείλουν ανάλογες αποτρόπαιες πράξεις και ζητούμε μηδενική συγκάλυψη σε παρόμοια φαινόμενα.

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΙΑ ΜΑΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΓΑΛΗΝΙΑ ΝΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΜΑΣ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνάντηση Διαθεσόπουλου-Μπικόφ και καταδίκη της κάθε μορφής βίας από την ΚΟΕ (pic)

Η ΕΦΟΑ στέκεται στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου

Ο ΣΕΓΑΣ δίπλα στην Σοφία και κάθε Σοφία: «Σπάστε τη σιωπή»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα