Γιαννιώτης: Συνάντηση με Αυγενάκη και ξενάγηση στο εργοτάξιο του ΟΑΚΑ (pics)

Gazzetta team
Γιαννιώτης: Συνάντηση με Αυγενάκη και ξενάγηση στο εργοτάξιο του ΟΑΚΑ (pics)

bet365

Ο "ασημένιος" Ολυμπιονίκης της κολύμβησης και υποψήφιος πρόεδρος της ΚΟΕ Σπύρος Γιαννιώτης επισκέφτηκε το ΟΑΚΑ και είχε συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον Κωνσταντίνο Χαλιορή.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Σπύρος Γιαννιώτης προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των έργων στο Ολυμπιακό Κέντρο αλλά και για να συναντηθεί με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον γενικό διεθυντή Κωνσταντίνο Χαλιορή.

Θυμίζουμε ότι στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι εργασίες σ' όλες τις πισίνες για την ποιοτική αναβάθμιση της εγκατάστασης σ' όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιονίκη της κολύμβησης και υποψηφίου προέδρου της ΚΟΕ στις εκλογές της 28ης Μαρτίου:

«Επισκέφτηκα σήμερα το ΟΑΚΑ όπου είχα την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τον Συντονιστή Γενικό Διευθυντή της εγκατάστασης κ. Κωνσταντίνο Χαλιορή.

Σκοπός της επισκέψεως μου ήταν να ξεναγηθώ στις εγκαταστάσεις και να διαπιστώσω την πρόοδο των εργασιών προκειμένου το ΟΑΚΑ να γίνει ξανά το "στολίδι" του ελληνικού αθλητισμού.

Δεν κρύβω ότι είμαι συναισθηματικά φορτισμένος κάθε φορά που βρίσκομαι εκεί αφού είχα την τεράστια τιμή να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Η πορεία μου στο χώρο της κολύμβησης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το ΟΑΚΑ και είμαι πραγματικά χαρούμενος που είδα την σημαντική πρόοδο των έργων και διέκρινα ότι υπάρχει όραμα προκειμένου να ζήσουμε και πάλι μεγάλες στιγμές στον υγρό στίβο σ' αυτή την εγκατάσταση.

Θέλω να συγχαρώ τον κ. Αυγενάκη αλλά και τον κ. Χαλιορή και όλους τους συνεργάτες τους για την εξαιρετική δουλειά και το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τα αθλήματα του υγρού στίβου.

Είμαι σίγουρος ότι με τις νέες εγκαταστάσεις, η Ελλάδα θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να διεκδικήσει και πάλι σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των αθλημάτων μας αλλά και στην προβολή της χώρας.

Ο αθλητισμός είναι ένα κορυφαίο "προϊόν" για τη χώρα και το ΟΑΚΑ θα μπορεί να είναι ξανά παγκόσμιο κέντρο αναφοράς».

Επισκέφτηκα σήμερα το ΟΑΚΑ όπου είχα την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και...

Δημοσιεύτηκε από Spiros Gianniotis στις Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021
 

Τελευταία Νέα