Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Πέντε Ελληνες διεκδικούν μετάλλια αύριο στο Πόρετς

Gazzetta team
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Πέντε Ελληνες διεκδικούν μετάλλια αύριο στο Πόρετς

bet365

Πέντε Ελληνες αθλητές θα διεκδικήσουν μετάλλια στο αυριανό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καράτε.

Η σημαντικότερη ημέρα του ελληνικού καράτε θα είναι η αυριανή καθώς πέντε αθλητές και αθλήτριες θα διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Πόρετς της Κροατίας.

Πρώτη μπαίνει μάλιστα στη μάχη για ένα μετάλλιο η Ελένη Χατζηλιάδου, η οποία θα αντιμετωπίσει την Οράνα Φορτέσα από το Κόσοβο, για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Kumite +68κ. Ο αγώνας της αναμένεται να αρχίσει στις 10:30, ενώ 15 λεπτά μετά, στις 10:45 θα είναι η σειρά του Γιώργου Τζάνου.

Ο πρωταθλητής των +84κ., που έχει στο πλευρό του την Herbalife Nutrition, θα αντιμετωπίσει τον Γκέμπκα Μάσιεζ από την Πολωνία, επίσης για το χάλκινο μετάλλιο.

Στις 13:25, η Βίκυ Πανετσίδου θα διεκδικήσει το πρώτο χρυσό μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα, καθώς στον τελικό των 68κ. θα αναμετρηθεί με την Αζέρα Ιρίνα Ζαρέτσκα.

Στις 17:00, ο Στέφανος Ξένος αγωνίζεται για το χάλκινο μετάλλιο στα -60κ. Κόντρα στον Γερμανό Χάας Φλόριαν, ενώ τελευταίος κατά σειρά, θα αγωνιστεί ο Διονύσης Ξένος στα -67κ., όπου στις 19:40 θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό κόντρα στον Ρώσο Εβγκένι Πλακούτιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

Τελευταία Νέα