Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε: Ηττα στον τρίτο γύρο για Χατζηλιάδου, διεκδικεί το χάλκινο

Gazzetta team
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε: Ηττα στον τρίτο γύρο για Χατζηλιάδου, διεκδικεί το χάλκινο

bet365

Η πρωταθλήτρια κόσμου ηττήθηκε από την Βουλγάρα Στούμπλεβα και πλέον εστιάζει στο προολυμπιακό τουρνουά.

Στον τρίτο γύρο σταμάτησε η πορεία της Ελενας Χατζηλιάδου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε που ξεκίνησε σήμερα στο Πόρετς της Κροατίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε στον πρώτο γύρο την Αντριάμα Βίτσοβατς από τη Σερβία με 4-0, ενώ στον δεύτερο γύρο, στην φάση των «16», επικράτησε της Σουηδέζας Χάνα Αντούνοβιτς με 1-0. Στα προημιτελικά ωστόσο ηττήθηκε από την Βουλγάρα Στούμπλεβα με 3-1 και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στην κατηγορία των +68κ.

Η Χατζηλιάδου ελπίζει ωστόσο στο χάλκινο μετάλλιο, καθώς η αντίπαλός της έφτασε στον τελικό και την έστειλε στα ρεπεσάζ. Εκεί επικράτησε της Τατάροβα από την Σλοβακία με 1-0 και αύριο θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια θα προσπαθήσει να πάρει άλλο ένα μετάλλιο στην συλλογή της και στη συνέχεια θα αφοσιωθεί στο προολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει τον άλλο μήνα στο Παρίσι, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στο Τόκιο. Θα δωθούν τρία εισιτήρια και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θα περιμένει να μάθει αν θα πάρει wild card ώστε να είναι παρούσα στο κορυφαίο φετινό αθλητικό «ραντεβού».

 

Τελευταία Νέα